erotično kao sestre cruz

Agent Provocateur: Penélope Cruz kao kreatorica erotskoga rublja

Lifestyle / Flash | 14. 11. 2016. u 12:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanska marka erotskoga rublja "Agent Provocateur" uoči sezone božićnih i novogodišnjih kupovina poklona donosi jednu neobičnu liniju za žene, pitajući se jesu li modeli provokativni ili čedni.

Ukoliko ove poklone bude doista morao isporučivati Santa Claus osobno, ne 'ginu' mu crvene uši, a darovatelji i njihove dame zasigurno će znati što i kako s ovo modnom kolekcijom.

Da u ovoj liniji intimnoga rublja ne nedostaje erotike, jamče sestre glumice Penélope i Mónica Cruz. One su, naime, dale ideju i upute kreatorima ove linije rublja.


Brand Agent Provocateur

Kompanija Agent Provocateur je osnovana 1994. godine u Londonu, ciljajući od samoga početka na kultni status svojih proizvoda, kroz ekstravaganciju, odabir boja, originalnost kreacije i slično.

Od 1996. godine uveli su katalošku prodaju, a u međuvremenu su se proširili na nekoliko velikih svjetskih gradova, tako da je njihovih 17 dućana raspoređeno u Velikoj Britaniji, New Yorku, Los Angelesu, Las Vegasu, San Franciscu, ali i u Dubaiju, Hong Kongu, Moskvi, Parizu, Berlinu, Beču i Zürichu, a šire se i na druge gradove.

Među njihove klijente spadaju i Paris Hilton, Christina Aguilera, Kate Moss, Nicole Kidman, te mnoge druge poznate dame, pa je postalo gotovo svakodnevnicom da paparazzi svakodnevno vrebaju ispred njihovih radnji, kako bi se domogli zanimljive snimke.

Do sada su u pravilu pronalazili način kako da se svojim promidžbenim sadržajima nametnu i izdvoje od drugih. Primjer je njihova reklama iz 2001. u kojoj je nastupala Kylie Minogue, koja je dobila nagradu Best Cinema Commercial of the Year (British TV Awards).

Slijedili su nastupi Dite Von Teese (2004.) i Kate Moss (2006.) u njihovim clipovima.

Kopirati
Drag cursor here to close