Idealno mjesto za predstavljanje

Advent u Mostaru uputio poziv izlagačima

Volite božićne blagdane a imate super proizvode koje možete predstaviti našim sugrađanima? Advent u Mostaru je pravo mjesto za Vas
Lifestyle / Flash | 20. 10. 2017. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što već vjerojatno znate i ove godine se u Mostar vraća zimski grad ''Advent u Mostaru''.

Zahvaljujući ideji i suradnji Udrge građana Advent i tvrtke Mostarski sajam, prošle godine smo uspješno osmislili i realizirali projekt ''Advent u Mostaru''.

''Potaknuti promjenom koju smo donijeli u grad i ove godine organiziramo ovaj projekt'', poručili su organizatoru priopćenju.

''Advent u Mostaru'' ove godine se održava od 3.12. 2017. godine do 1.1.2018. godine. Zimski grad će biti smješten na igralištu kampusa Sveučilišta u Mostaru, gdje će se u blagdanskom ozračju okupiti  brojni domaći gospodarstvenici i kreativci. Izložbeno-prodajni sajamski dio ''Adventa'', organizatori će obogatiti kulturnim, duhovnim, tradicijskim i zabavnim programom,  te tradicijskom gastronomskom ponudom.

''Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje(i prodaju) na Adventu uMostaru, ljubazno vas molimo da izvršite svoju prijavu do 15. 11. 2017. godine. Vaš zahtjev za kućicu, šaljite s kratkim opisom Vaše djelatnosti i ponudom koju mislite prezentirati. Vaše prijave možete slati na email [email protected]. Prijave ćemo obraditi i odgovoritiVam u najkraćem mogućem roku. Dodatne informacije možete dobiti na kontakt 0038763011234'', poručili su organizatori Adventa, napominjući da će cijena ovisti od mjesta izlaganja, veličine kućice i ponude koja se bude prezentirala.

Kopirati
Drag cursor here to close