Nova lokacija za kraj

Advent u Mostaru se seli na Šetnicu

Dio kućica se seli na Šetnicu Nikole Šubića Zrinjskog, gdje će biti sve do javnog dočeka Nove godine, koja se organizira u suradnji s Gradom Mostarom.
Lifestyle / Flash | 24. 12. 2017. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimski grad 'Advent u Mostaru' se od nedjelje (24.12.) neće nalaziti na prostoru kampusa Sveučilišta u Mostaru.

Dio kućica se seli na Šetnicu Nikole Šubića Zrinjskog, gdje će biti sve do javnog dočeka Nove godine, koja se organizira u suradnji s Gradom Mostarom.

''Advent u Mostaru nije završio, samo se seli na novu lokaciju. Naše kućice će se naći na Šetnici Nikole Šubića Zrinjskog, gdje nas možete posjetiti i uživati u našoj ponudi. Veselimo se vzajedničkom druženju'', kažu organizatori.

Naime, protekli tjedan na Adventu u Mostaru prošao je u duhu prigodne blagdanske glazbe.

''Na našoj bini zapjevao je Angelus, Klapa Mir, Zbor Zajedno u Kristu, Vokalno instrumentalna skupina Otkrivenje, te najmlađi i fenomenalan zbor Leptirići, svi oni zajedno zapjevali su prigodne i tradicionalne blagdanske pjesme, kako bi zajedno u veselju navijestili dolazak malenog Isusa. Naravno pored duhovne glazbe tijekom tjedna nije izostao ni zabavni sadržaj'', poručili su organizatori Adventa u Mostaru.

Coca – Cola kao glavni sponzor ove manifestacije, iznenadila je sve naše sugrađane te nam je stigao veliki Coca-Cola truck u kojem se nalazila kućica Djeda Mraza, a svi građani uživali su u pravoj čaroliji.

U četvrtak su organizirane i finale karaoka ''Advent talent'', Mostarci i Mostarke su pokazali svoj talent, a svi smo se zajedno dobro zabavili.

''Pobjedu je odnio Mirko Međugorac, kojeg je publika Adventa prozvala Zdravkom Čolićem, druga je bila Nikolina Galić, dok je treće mjesto osvojio Filip Lovrić. Bilo je tu još mnogo talenata, ali i onih željnih dobre zabave, i možemo reći da su karaoke definitivno nešto što Mostarci i Mostarke vole'', kažu organizatori.

Tjedan je završio nutricionističkim predavanjem o slasticama bez šećera, nutricionista Apollonasa Georgiosa Kapsalisa, te fenomenalnim festivalom torti, na kojem se pokazalo kako građanke Mostar doista znaju napraviti slatka umjetnička djela.

Tu su bili i Djedovi Božićnjaci koji su se na biciklima provozali kroz cijeli Mostar, te zajedno sa sugrađanima uživali u druženju na prostoru zimskog grada Adventa u Mostaru.

''Veliko hvala svima koji su omogući da se organizira ovogodišnji advent, veliko hvala svim našim sponzorima te medijskim prijateljima i pokroviteljima. Brojne ideje za iduću godinu su već napisane, a nadamo se kako će nam se i ostvariti. Svim našim sugrađanima koji slave želimo sretan i blagoslovljen Božić, te svima sretna Nova godina!'', zaključuju svoje priopćenje organizatori Adventa u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close