Blagaj

Adnan Ćatić otvorio manifestaciju Blagajsko ljeto 2016.

Lifestyle / Flash | 15. 07. 2016. u 08:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Blagaju je sinoć svečanim programom otvorena manifestacija Blagajsko ljeto. Predstavnici blagajskih udruženja s gospodarstvenicima i ostalim zainteresiranim pojedincima pokrenuli su ovu zanimljivu manifestaciju koja će zasigurno obogatiti ljetne dane u Hercegovini.

Radi se o manifestaciji koja je spoj kulturnog, zabavnog i sportskog programa koji će se održati u razdoblju srpanj/kolovoz s dosta inovativnim i kreativnim predstavljanjem svih sadržaja.

Neke od planirane aktivnosti se već tradicionalno održavaju u Blagaju poput velike manifestacije ''Susreti prijateljstva'' kulturno-folklorni program ili sportskih turniri … koje će biti i dalje održane pod imenom festivala.

Najveću pažnju zasigurno izaziva najava veliki sportskih događanja poput večer boksa, biciklizam i sve popularniji sport penjanja koji je zapravo već pokrenuta ideja jednog od blagajskih udruženja (Blagaj Climbing).

Na otvaranju se okupio veliki broj posjetitelja, uglednih osoba iz političkog, kulturnog i sportskog života Mostara i BiH. Bili su tu Mirza Teletović, Damir Beljo i Adnan Ćatić koji je otvorio manifestaciju.

‘'Vrijednost u udruživanju ideja, planova, kreativnosti i sposobnosti zasigurno su prepoznali predstavnici blagajskih udruženja, koji uz podršku privrednika i ostalih zainteresiranih pojedinaca planiraju ovu manifestaciju pretvoriti u tradicionalnu ljetnu ponudu Hercegovine’’, poručeno je sa svečanosti otvorenja manifestacije Blagajsko ljeto.

Kopirati
Drag cursor here to close