Mamma Mia!

Zlatan Ibrahimović prevario suprugu s ljepoticom o kojoj mnogi maštaju?

Ibrahimović i Diletta snimali su reklamu, ali Talijani tvrde da nije sve ostalo na tome.
Lifestyle / Flash | 22. 08. 2020. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski magazin Chi tvrdi da je napadač Milana Zlatan Ibrahimović imao aferu s prekrasnom novinarkom Dilettom Leottom.

Ibrahimović i Diletta snimali su reklamu, ali Talijani tvrde da nije sve ostalo na tome. Njihova afera navodno se dogodila na Sardiniji gdje je novinarka slavila rođendan.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

Slavni nogometaš prvo je svoju partnericu i sinove otpratio u hotel, a onda se našao s Dilettom. Zlatan je zauzet jer je u dugogodišnjoj vezi sa svojom nevjenčanom suprugom Helenom Seger (50) s kojoj je dobio i dva sina - Maximiliana (rođen 2006.) i Vincenta (2008.).

S druge strane, atraktivna Diletta postala je velika zvijezda u Italiji, nedavno je prekinula vezu s talijanskim boksačem Danieleom Scardinom.

Leottu na Instagramu prate brojni slavni sportaši, što i ne čudi budući da je zbog prirode posla s njima u svakodnevnom kontaktu.

“Ne treba tu ništa komentirati jer veza između nas ne postoji. Jedino profesionalna suradnja”, stoji u njenoj izjavi.

 
 
 
View this post on Instagram

I bambini quando vedono il pallone cominciano a sorridere... bentornato campionato 

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

Zanimljivost kaže da je strastvena navijačica Catanije. Naglasila je svojedobno i to da joj je najveći idol među nogometašima oduvijek bio Giuseppe Mascara, omaleni napadač koji je nekoć briljirao u dresu tog kluba.

Leotta je inače diplomirana pravnica, trenutačno radi na platformi DAZN, a na Instagramu je u ovome trenutku prati gotovo sedam milijuna ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close