Izlet

XII. uspon 100 žena u planini

Zbog epidemioloških mjera neće biti organiziranog grupnog prijevoza autobusima, već isključivo osobnim automobilima.
Lifestyle / Flash | 08. 04. 2021. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine HPD Prenj 1933 Mostar, u suradnji sa SPV Mostar, organizira ''Uspon 100 žena u planini'' u spomen na inicijatoricu Marinu Dodik.

Ovaj, dvanaesti po redu, uspon održati će se 18.4.2021. (nedjelja), s polaskom u 8 sati ispred stadiona HŠK Zrinjski, a povratak je predviđen isti dan u popodnevnim satima.

Žlijeb se nalazi na obroncima planine Čvrsnica, a ženska avantura uspona kroz šumu će trajati oko 2,5 sata. Uz put postoje dva izvora pitke vode za osvježenje. Na vrhu ćemo obaviti tradicionalno zajedničko fotografiranje i posjet vidikovcu, a tu se možete i upisati u bilježnicu za trajnu uspomenu na izlet. Nakon odmora i okrepe, laganim korakom, vraćamo se nazad.

Participacija iznosi 5 KM za one koje nisu članice Društva, a za prijavu molimo popunite sljedeći obrazac. Prijave se primaju do 17.4.2021. godine do 12 sati. Zbog epidemioloških mjera neće biti organiziranog grupnog prijevoza autobusima, već isključivo osobnim automobilima.

Sve zainteresirane sudionice više informacija mogu zatražiti na broj telefona 063 348 548 (Ana) ili na e-mail: [email protected].

Za izlet je poželjna slojevita i udobna odjeća, te čvrsta obuća, presvlaka, hrana i voda, te zaštita od sunca/vjetra/kiše. Sudjelovanje i planinarenje u koloni podrazumijeva i pridržavanje određenih planinarskih pravila i epidemioloških mjera.

U slučaju lošeg vremena izlet se prolongira (pratite objave na stranici društva).

Izlet (uspon) je na vlastitu odgovornost.

Kopirati
Drag cursor here to close