Od 14,99 EUR

Wizz Air uvodi liniju Salzburg - Tuzla

Počevši od srpnja, putnici će moći putovati s aerodroma u Salzburgu u Tuzlu, Beograd, Larnaku, Kijev, Bukurešt i Skopje.
Lifestyle / Flash | 29. 05. 2020. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wizz Air, vodeći niskobudžetni avioprijevoznik u centralnoj i istočnoj Europi, danas je priopćio da je dodao i Tuzlu u svoju široku mrežu linija.

Počevši od srpnja, putnici će moći putovati s aerodroma u Salzburgu u Tuzlu, Beograd, Larnaku, Kijev, Bukurešt i Skopje. Karte za ove destinacije se već mogu bukirati putem wizzair.com i preko mobilne aplikacije avioprijevoznika, a cijene kreću od 14,99 EUR **.

Linija Salzburg – Tuzla letjet će svakog četvrtka i nedjelje, počevši od 2. srpnja 2020.

Osim Salzburga, Wizz Air je otvorio i bazu u Milanu odakle će letjeti u 20 zemalja i novu bazu u Larnaki na Cipru, odakle će letjeti u 6 zemalja.

Počinjanje rada Wizz Aira na aerodromu Salzburg podupire dugoročnu posvećenost ove aviokompanije Austriji. Dvije godine uspješnih operacija i više od tri milijuna putnika u Beču dokazali su da Wizz Air nudi veoma konkurentne i popularne usluge u ovoj zemlji. Oslanjajući se na ovaj uspjeh i na sve veću potražnju na tržištu, aviokompanija dodaje Salzburg svojoj mreži linija i donosi povoljne mogućnosti za putovanje u Salzburg i ovu regiju. Najavljene rute prevozit će godišnje više od 200 tisuća ljudi do aerodroma u Salzburgu i povezat će grad i regiju s trenutno nedostupnim destinacijama. Aviokompanija će doprinijeti razvoju turizma u regiji, istovremeno pružajući visokokvalitetne mogućnosti putovanja.

Wizz Air je aviokompanija s visokom kreditnom ocjenom investicijskog ranga, s flotom prosječne starosti 5,4 godine, koja se sastoji od najefikasnijih i najodrživijih zrakoplova Airbus A320 i Airbus A320neo obitelji s jednim prolazom koji su trenutno dostupni. Emisija ugljen-dioksida Wizz Aira bila je najniža među europskim aviokompanijama u FI2019 (57,2 gr / km / putnik). Wizz Air ima najveću flotu od 268 letjelica najsuvremenije obitelji Airbus A320neo koja će aviokompaniji omogućiti da do 2030. godine dodatno smanji svoj otisak na okolinu za 30% za svakog putnika.

Današnja najava stiže u trenutku kada u Wizz Airu počinje nova era sanitarnih putovanja. Aviokompanija je nedavno najavila niz pojačanih higijenskih mjera, kako bi se osiguralo zdravlje i sigurnost kupaca i osoblja. Kao dio ovih novih protokola, tijekom leta, kabinsko osoblje i putnici moraju nositi zaštitne maske, a kabinsko osoblje i rukavice.

Zrakoplovi Wizz Aira redovno prolaze process industrijskog čišćenja antivirusnim rastvorom i, poštujući strogi dnevni raspored čišćenja, svi avioni se dodatno, tijekom noći, dezifincitraju istim antivirusnim rastvorom. Maramice za dezinfekciju dobiva svaki putnik po ulasku u avion. Uklonjeni su svi časopisi iz svih aviona, a potiče se beskontaktno plaćanje za sve kupovine unutar aviona. Od putnika tražimo da se pridržavaju mjera fizičkog udaljavanja koje uvode lokalne zdravstvene vlasti i potičemo ih da sve kupovine obave online prije leta (npr. čekiranje prtljaga, WIZZ Priority, fast security track) kako bi svaki mogući fizički kontakt na aerodromu bio sveden na minimum.



Dodavanjem WIZZ Flex rezervaciji, putnici mogu biti sigurni da će se, ako se okolnosti promijene, ili ako jednostavno žele da putuju na neki drugi datum ili na drugo odredište, moći da se prebace na bilo koji WIZZ let po svom izboru. Ovakvo osiguravanje dodatnog nivoa zaštite putničkih rezervacija daje sigurnost u ovim nesigurnim vremenima.

Kopirati
Drag cursor here to close