Dobro je znati

Važne napomene za posjetitelje koncerta Dine Merlina

Posjetitelji sa ulaznicom parter, VIP 1, VIP 2 i VIP 3 odnosno FAN PIT, ulaze kroz ulicu Gojka Vukovića, dok posjetitelji sa ulazicom VIP A ulaze kroz Stari grad pored restorana 'Šadrvan'.
Lifestyle / Flash | 11. 08. 2018. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Približava se već dugo najavljivani spektakularni koncert Dine Merlina u Mostaru. "Tim povodom, u ime organizatora manifestacije 'Mostarsko ljeto 2018' i koncertne organizacije Stage Art, obavještavamo sve posjetitelje koncerta, medije i ljude dobrih namjera, o važnim informacijama, te molimo da se pridržavate sljedećih uputa", navode organizatori.

Ulazi za sve posjetitelje otvaraju se u 19 sati. Posjetitelji sa ulaznicom parter, VIP 1, VIP 2 i VIP 3 odnosno FAN PIT, ulaze kroz ulicu Gojka Vukovića, dok posjetitelji sa ulazicom VIP A ulaze kroz Stari grad pored restorana 'Šadrvan'. Također, za motorna vozila će dio ulice Gojka Vukovića, od Lučkog mosta do spajanja sa Onešćukovom (Šemovac) biti zatvorena za vrijeme održavanja koncerta.

Mole se svi posjetitelji i turističke agencije koje imaju organizirane dolaske autobusima, da pronađu parking prostor koji nije u blizini Starog grada, kao ni u pristupnim ulicama Starog grada. Također, mole se agencije da svoje putnike dovedu u Mostar mnogo ranije prije otvaranja kapija za ulazak na koncert.

"Posjetitelje molimo da sa sobom ne nose predmete koji će biti predmet oduzimanja na ulazima u Stari grad, nego da to, uglavnom, budu stvari za osobne potrebe. Svojim dolaskom svaki posjetitelj prihvaća upute koje su ispisane na ulaznici o načinu ponašanja na koncertima i manifestacijama sličnog tipa", naveli su organizatori u priopćenju.

Početak koncerta je zakazan u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close