Zov na plažu

Vatra objavila 'Poruke u boci'

'Poruke u boci' dobile su i svoje video izdanje, koje potpisuje Filip Filković Philatz
Lifestyle / Flash | 29. 05. 2019. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osam je godina trebalo proći da pjesma 'Poruke u boci' ugleda svjetlo dana i nađe se na 'Vatrinom' novom studijskom albumu 'Nama se nikud ne žuri'. Toliko je, naime, odležala u ladici, nedovršena, ali ne i zaboravljena. Danas je ona peti singl s aktualnog albuma objavljenog uoči koncerta u zagrebačkom Domu sportova ovog travnja.

Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak, a 'Vatri' se na ovom singlu, aranžmanima na klavijaturi pridružio i Toni Starešinić, talentirani klavijaturist i skladatelj, jedan od glavnih protagonista u bendovima 'Mangroove', 'Chui' i 'Beat Busters'.

Video: Vatra - Poruke u boci

'Poruke u boci' dobile su i svoje video izdanje, koje potpisuje Filip Filković Philatz, navodi se iz Dallas recordsa.

"Željeli smo spot koji izgleda kao da je netko na njega slučajno nabasao na starim VHS kazetama. Od snimaka, neke stvari su autentično stare, neke smo snimali starom VHS kamerom, neke smo kupili, ali za kraj, cijeli spot smo snimili na prastaru kazetu i zatim s te kazete snimili cijeli spot nazad u digitalni oblik. Zato sada imamo autentičnu VHS sliku koja bi mnoge mogla emotivno vratiti u neko staro vrijeme", rekao je o video spotu Ivan Dečak.

Kopirati
Drag cursor here to close