Mercator

Uz Moje brendove do električnih vozilica

Deveti val kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti
Lifestyle / Flash | 18. 06. 2021. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već treću godinu zaredom, u suradnji s domaćim i regionalnim partnerima, Mercator kreće s novim, devetim valom kampanje "Moji brendovi, naše vrijednosti".

Cilj ove kampanje je ujedinjavanje jakih brendova i jačanje partnerske suradnje kako u BiH tako i u zemljama regije gdje se isti projekt uspješno realizira već više od 3 godine.

S novim valom počinje i nova nagradna igra, u kojoj ćemo najsretnije kupce obradovati s 10 električnih romobila i 10 električnih bicikala.

"Mercator BH nastavlja pratiti svjetske trendove zaštite okoline i podrške zdravom načinu života, te smo se i ovaj put izborom nagrada usmjerili na globalni trend dizanja svijesti o zaštiti okoliša ali i zdravog načina života. Sretni smo jer naši partneri, dobavljači, prepoznaju jačinu projekta koji pored benefita na lokalnom tržištu daje jaku regionalnu sinergiju kroz Mercator grupu u regiji. Kroz projekt "Moji brendovi" naši kupci mogu uživati u kupovini po povoljnim cijenama i imati priliku da osvoje jednu od ovih veoma atraktivnih nagrada – izjavila je Irena Miličević Vukoja, direktorica sektora marketing i PR.

Foto: PR / Uz Moje brendove do električnih vozilica

Nagradna igra traje od 17.6. do 11.8.2021. i mogu sudjelovati svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama, sa minimalno jednim artiklom koji je na policama i u katalogu označen oznakom "Moji brendovi".

U narednom razdoblju na policama Mercator prodavnica potražite brendove s oznakom Moji brendovi s posebnim naglaskom na brendove Sarajevsko pivo, Cedevita, Fruc, Radenska i Čipi Čips. Nakon kupovine popunite kupon,ubacite u predviđenu kutiju, sačuvajte račun i sudjelujte u NI.

Birajte Moje brendove i možda se baš Vi ovo ljeto odvezete kući električnom vozilicom.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close