Hvale vrijedan projekt

Udruga 'Naša djeca' nastavlja projekt PU Kuća na pola puta

Po primopredaji objekta uočene su mnogobrojne građevinske manjkavosti.
Lifestyle / Flash | 13. 05. 2018. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Kuća na pola puta' kao realizator dugogodišnjeg projekta "Osposobljavanja i osnaživanja omladinaca bez roditeljskog staranja po punoljetnošću'' koja sada djeluje pod Udrugom 'Naša djeca – Our Kids' treba pomoć građana.

Naime, 'Kuća na pola puta' od Grada Mostara je dobila na korištenje i u ingerenciju objekt koji se nalazi u naselju Vrapčići na kojemu se, kako tvrde iz organizacije, po primopredaji objekta uočene su mnogobrojne građevinske manjkavosti.

''Manjkavosti je nužno otkloniti kako bi objekt bio efikasan, siguran i funkcionalan za život deset korisnika sa i bez razvojnih teškoća koje trenutno osnažujemo i pripremamo za buduću samostalnost. Za rješavanje i otklanjanje građevinskih, elektroinstalacijskih i dr. ustanovljenih manjkavosti trebati će nam podrška i pomoć donatora'', objavljeno je na stranici Udruge.

Podsjećamo kako je Udruga Naša djeca – Our Kids, jedina nevladina organizacija u Hercegovačko-neretvanskoj županiji koja realizira program podrške populaciji mladih koja je odrasla u Dječjim domovima.

''Pozivamo sve dobronamjerne osobe, pojedince i firme da nam se pridruže i budu dio naše humanitarne priče za bolje sutra omladine koja trebaju podršku društvene zajednice, jer su nažalost izostavljeni iz svih zakonskih okvira'', objavljeno je.

Kako možete pomoći saznajte na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close