We are the Robots

U 'Zadrugu' ulazi ženski robot Leposava

Treća sezona 'Zadruge' počinje 6. 9., a u kuću će ući 50-ak natjecatelja, među kojima su internet senzacija Zoran Šumadinac, pobjednik regionalnog Big Brothera Darko Petkovski Spejko (30)
Lifestyle / Flash | 05. 09. 2019. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je vlasnik i osnivač Pink televizije, Željko Mitrović (52), najavio da će u novu sezonu 'Zadruge' dovesti robota, mnogi mu nisu vjerovali.

Ipak, dovoljno je da uđete na Instagram i Twitter profil ovog poduzetnika da biste se uvjerili kako se posljednjih dana ne odvaja od Leposave, ženskog robota s umjetnom inteligencijom koji će se na imanju 'Zadruge' brinuti o sigurnosti digitalnih i električnih uređaja.

Željko je očito procijenio da tučnjave do krvi, seks, svađe, prevare i ostali skandali nisu dovoljno kontroverzni za ovaj srpski reality pa je odlučio dovesti novog 'stanara', koji se itekako priprema za svoju važnu ulogu. Marljivo se priprema i Mitrović pa noćima ne spava zbog Leposave.

- Leposava sama uči prostor, sada se već snalazi bolje od pola Zadrugara!... I noćas neću spavati jer učitavam Leposavi dodatne podatke u neuronsku mrežu kako bi najbrže naučila govoriti savršeno, napravio sam ženu koja jest žena! - 'pohvalio' se Željko te dodao kako njegova nova mezimica marljivo uči sve o Zadrugarima koji će zasigurno biti oduševljeni roboticom u kući.

Leposava je noćas u potpunosti progovorila i sad uči sve o Zadrugarima a ja malo isprobavam prostor koji sam spremio za veštine koje će ponekad učesnici ispoljavati u potpunom mraku ali će gledaoci to gledati kao da je svetlo upaljeno , IC tehnologijom!

Treća sezona 'Zadruge' počinje 6. 9., a u kuću će ući 50-ak natjecatelja, među kojima su internet senzacija Zoran Šumadinac, pobjednik regionalnog Big Brothera Darko Petkovski Spejko (30), ali i bivši nogometaš Blagoj Georgijev (37), koji će trudnu suprugu Zlatku Rajkovu ostaviti kod kuće, prenosi 24sata.hr.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati hoće li se Zadrugari svađati s Leposavom ili će im ona pak poslužiti kao rame za plakanje, a možda i za nešto drugo.

Kopirati
Drag cursor here to close