Njam, njam

Street Food Fest: Novi festival vrijedan pažnje u Širokom Brijegu

Projekt "Street food festival" biti će organiziran kao dvodnevno gurmansko-glazbeno-pivsko druženje, na kojem ćemo publiku upoznati sa modernom kuhinjom
Lifestyle / Flash | 17. 06. 2019. u 16:15 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

12. i 13. srpnja ove godine svi ljubitelji vrhunske hrane, kvalitetne glazbe i pive, biti će u prilici uživati na prvom izdanju Street Food Festa u Širokom Brijegu.

Smješten na idiličnoj lokaciji festivalskog trga u novouređenom parku "Sajmište" smještenog uz šetnicu uz rijeku Lišticu prema Borku, ovaj događaj će ponuditi bogatu lepezu okusa iz ponude mnogih imena gastronomske scene, a jedna od najvećih ikona hrvatske gastro scene Veljko Barbieri svojim bogatim iskustvom doprinijeti će da ovaj festival prođe u najboljem redu.

Projekt "Street food festival" biti će organiziran kao dvodnevno gurmansko-glazbeno-pivsko druženje, na kojem ćemo publiku upoznati sa modernom kuhinjom: pripremom odrezaka, procesima odležavanja mesa, raznih vrsta burgera, japanske hrane, slastica te drugim vrstama hrane pripremljene spomenutim konceptom.

Na festivalu će biti prisutne craft pivovare Lovac iz Širokog Brijega, Cooltura iz Mostara te Trojansko pivo iz Čapljine, koji će publiku upoznati sa brzorastućim zanatom domaćeg pivarstva.

Što se tiče glazbenog dijela festivala biti ćete u mogućnosti uživati u svirkama poznatog hrvatskog benda Belfast Food“, benda Dva i po' čoeka te lokalnog xDbenda i DJ-eva.

U sklopu ovog događaja organizirati ćemo i društvene igre za posjetitelje svih uzrasta, a svojim glasovanjem za najbolji štand/jelo , biti ćete u mogućnosti osvojiti bogate nagrade.

Naše goste očekuju dva dana uživanja uz dobru glazbu uz rijeku Lišticu, gdje će najbolji kuhari s velikom strašću za vas pripremati vrhunska jela, a pivari će tih dana ponuditi svoje najbolje pive.

Vidimo se sredinom srpnja u Širokom Brijegu!

Kopirati
Drag cursor here to close