Dugoočekivani spektakl

Solistički koncert Marije Šerifović 30. kolovoza na Kantarevcu

Pozivamo Vas sve da zajedno uživamo u jednom od najboljih ženskih vokala na balkanskoj glazbenoj sceni.
Lifestyle / Flash | 12. 08. 2019. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Kultura Event u kolovozu 2019. godine priprema veliki koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda današnjice, pop pjevačice Marije Šerifović.

Nakon rasprodane beogradske Štark Arene, Sava centra (čak 6 puta za redom), Tvrđave u Nišu (dva dana zaredom), sarajevskog stadiona Koševo, te zagrebačke Cibone, došao je red i na Hercegovinu gdje će Marija svoje mnogobrojne fanove obradovati velikim solističkim koncertom 30.8.2019. u sportskom centru Kantarevac u Mostaru.

Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža 'Molitva' s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj. Osim nje, i druge pjesme poput 'Svoja i tvoja', 'Sama i nervozna', 'Pametna i luda', 'Nije ljubav to' učvrstile su njezinu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene što potvrđuje i veliki broj rasprodanih koncerata.

Zanimljivo je da Marija nije nikada imala solistički koncert u Mostaru. Najbliže Mostaru nastupila je 2015. godine u Blagaju.

Osim vokala, Marijin vrlo otvoren i direktan stav te status beskompromisne osobe koja nema dlake na jeziku, priskrbili su joj veliku popularnost u regiji. Svi njezini nastupi obilježeni su emotivnim reakcijama publike, te Marijinom strašću i izuzetnim glazbenim talentom.

Stoga ne sumnjamo da će nam koncert u Mostaru s produkcijskim sadržajem, pružiti pravi glazbeni i vizualni spektakl!

ULAZNICE za koncert možete kupiti na sljedećim mjestima:

Mepas Mall (info pult)
Caffe ICE BAR
online kupikartu.ba

Cijena ulaznica:
Prvi paket ulaznica - EARLY BIRD
parter i - 15KM
VIP - 25KM

Požurite po svoju...

Kopirati
Drag cursor here to close