Rock Am Lake

Rock na jednom drugačijem mjestu

Ovaj festival, navode organizatori, kao i svaka druga lijepa priča nastao nastao je na inicijativu nekoliko entuzijasta koji vole rock i koji su htjeli da i u njihovom gradu, pored kiča i šunda na koje nailazimo na svakom ćošku bude nešto lijepo.
Lifestyle / Flash | 24. 06. 2019. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rock Am Lake održat će se u subotu, 20. srpnja na jezeru Ribarska priča u Špionici kod Srebrenika. Posjetitelje očekuje jedinstvena lokacija, kampiranje uz jezero i rock do jutarnjih sati.

Ovaj festival, navode organizatori, kao i svaka druga lijepa priča nastao nastao je na inicijativu nekoliko entuzijasta koji vole rock i koji su htjeli da i u njihovom gradu, pored kiča i šunda na koje nailazimo na svakom ćošku bude nešto lijepo i vrijedno posjete i pamćenja.

Na ovogodišnjem, četvrtom po redu Rock Am Lakeu, bit će za svakoga ponešto.

''Veliko nam je zadovoljstvo najaviti bend From another mother, fantastičnu fusion punk eksploziju iz Zagreba koja je zadnjih godina obišla sve zemlje regije, a radili su turneje i po Engleskoj, Irskoj. Fantastičan bend koji će, sigurni smo, oduševit sve prisutne. Ove godine na jezero dolazi i fenomenalna Zona isključenja iz Goražda, bend s tri albuma i mnoštvom fanova, koncerata i dobre energije'', navode organizatori.

Iz Tuzle dolazi groove metal ekipa naziva Clean Slate. Nedavno formirana ekipa glazbenika s poprilično dugim stažom u rock glazbi koja dolazi da premijerno predstavi svoje pjesme te i poneke covere bendova poput Alice in Chains, Audioslave, Velvet Revolver.

Koncerte će održati i dva tribute benda s kojim će početi odnosno završiti ovogodišnji Rock Am Lake u Srebreniku.

Radi se o bendu Čarobnjaci iz Srebrenika, tribute bendu legendarnog heavy metal sastava Divlje Jagode te Pepersima iz Sarajeva, tribute svjetskim velikanima Red hot chilli peppersima.

Ono što je i organizatori najavljuju ove godine jeste i puno viša razina organizacije koji će se ogledati u puno većoj bini i razglasu nego proteklih godina, kao i posebno uređeni parking prostori.

''Pozivamo sve one koji se osjećaju urbanim da dođu i daju podršku ovom prelijepom festivalu, čuju dobru muziku i uživaju u prirodi i prelijepom ambijentu'', navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close