#OSTAJEMO DOMA

Provedite subotu uz Andriju!

Mostarski glazbenik Andrija Drežnjak i u ovim Covid – 19 danima ne pušta „zanat“ iz ruku, pa je odlučio svake subote, preko svog Facebook profila, održavati žive svirke za sve one kojima nedostaje dobra zabava vikendom.
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2020. u 09:30 Bljesak.info
Andrija Drežnjak - Život je jedan -

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi vi koji ste navikli subotom uvečer biti izvan kuće, u društvu, u provodu, u zabavi, a pogotovo svi vi koji stze to navikli ponekad raditi i uz nastupe Andrije Drežnjaka, evo vam odličnog prijedloga kako malo "izaći" i ove subote.

Naime, Drežnjak, koji vrijedno nastupa već godinama, točnije, glazbom se bavi već 20 godina i neizbježna je pojava na glazbenoj mapi Hercegovine, pokrenuo je serijal nastupa subotom preko Facebooka.

Inače, točno je godina dana prošlo otkad je Drežnjak objavio svoju autorsku stvar „Život je jedan“, pa je i to razlogom da Andrija krene sa „online zabavom“, poput mnohih glazbenika diljem svijeta, koji tako zajedno sa svojom publikom ovih dana poručuju kako glazba i zabava ne smiju prestati ako smo u kućama.

Svestrani Drežnjak, koji je još 2007. završio Akademiju likovnih umjetnosti na Širokom Brijegu, publiku privlači širokim repertoarom i prepoznatljivim šarmom.

Vremena jesu takva kakva su, ali možda su baš zato zabava i međusobna povezanost glazbenika i publike još važnija – kaže Andrija – koji poziva sve one koji su se poželjeli dobrog provoda vikendom, da opet ove subote prate novi nastup na glazbenikovoj facebook stranici. Andrija Drežnjak im obećava ne samo top zabavu, kao što je bila prošlu subotu, uz odličan odaziv fanova, nego ovaj put i jednog gosta iznenađenja.

Kopirati
Drag cursor here to close