Od sutra, pa nadalje i ubuduće!

Pozvani ste na promociju craft piva u Mostaru

Arslanov cilj je da svaki mjesec, za svako druženje u Abraševiću (zapišite si negdje – svaki drugi četvrtak u mjesecu, i u drugom i u trećem mjesecu datum je osmi!) napraviti nove okuse piva.
Lifestyle / Flash | 07. 02. 2018. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od sutra, pa onda svakog drugog četvrtka u mjesecu, kako je to organizator zamislio, u Mostaru će se održavati promotivno druženje uz craft pivo. 

Mjesto druženja je OKC Abrašević, a iza projekta stoji prva craft beer pivovara kod nas – mostarski Oldbridž, točnije Arslan Mesihović, koji je kulturu craft piva donio u naše krajeve.

Cilj druženja je, naravno, dalja promocija craft kulture, malih pivovara, ali i kućnog pravljenja piva (homebrewinga). Da ne prođe sve bez prijatnih iznenađenja očekuju vas ovaj put i nekoliko noviteta iz 'kuhinje' Oldbridž.

Foto: Bljesak.info / Novo pivo - Banana Cream Pie Hefeweizen

Naime, specijalno za ovu priliku Oldbridž je pripremio pšenično pršut pivo grozidskie i banana cream pie hefeweizen. Ne bojte se, piva se prave od provjerenih žitarica, a okusi podsjećaju na pršut i bananu, taman toliko da vas uvedu u čaroban svijet vrhunskog craft piva!

Uz gore navedene tu su i Zlatokosa - Belgian Pale Ale (4,99% alc), Lemon Wit - Belgian Wheat Ale (4,01% alc), Oil Spill - American Stout (7,00% alc) i Ona To Može - Robust Porter (6,01% alc).

Kako sam organizator, Arslan Mesihović, kaže: „Znamo i možemo, a vaše je samo da nam pravite društvo. Dođite u Abrašević od 19 sati ovog četvrtka, pa da se družimo uz pivo i klopu, saznajte sve tajne craft pivarstva i načine na koje nastaju najbolje pive, koje su itekako dostupne svim ljubiteljima ovog čudesnog pića i u našem gradu.“

Arslanov cilj je da svaki mjesec, za svako druženje u Abraševiću (zapišite si negdje – svaki drugi četvrtak u mjesecu, i u drugom i u trećem mjesecu datum je osmi!) napraviti nove okuse piva.

Foto: Bljesak.info / Arslan Mesihović, jedan od pionira homebrewinga u BiH, čovjek koji stoji iza projekta 

I privući sve ostale majstore zanata iz grada i naše zemlje da mu se pridruže.

Njegova misija je da Mostarcima i Hercegovcima (a svakako i šire) otvori vrata iza kojih se nalaze čudesni mirisi i okusi kakve samo dobro pivo može dati. A dobro raspoloženje se samo po sebi podrazumijeva.

Kopirati
Drag cursor here to close