RTV HB

Počinje nova emisija ''Vrijeme je za goste''

Prvi gosti emisije su Hercegovci koji su se proslavili sudjelovanjem u poznatom glazbenom showu The Voice Hrvatska Josip Palameta i Vinko Ćemeraš
Lifestyle / Flash | 08. 04. 2021. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Uspješne i poznate osobe iz svih branši, kao i oni koji su uspješni, a nisu toliko poznati javnosti, no smatramo da ih treba bolje upoznati, bit će naši gosti. Emisija je zabavnog karaktera i nadamo se da ćemo ispričati puno pozitivnih i uspješnih priča, koje nam svima mogu biti inspiracija da budemo uspješniji i bolji, kako u poslu, tako i svakodnevnom životu", kazala je Snježana Delić, urednica i voditeljica emisije.

Prvi gosti emisije su Hercegovci koji su se proslavili sudjelovanjem u poznatom glazbenom showu The Voice Hrvatska. Josip Palameta i Vinko Ćemeraš, koji je i pobjednik treće sezone, otkrit će nam kakav je bio njihov put proboja u glazbeni svijet prije samog ulaska u show.
 
S gledateljima će podijeliti neke od najvećih izazova s kojima su se morali suočiti, kao i osobne dojmove iz ovog najzahtjevnijeg i najskupljeg glazbenog spektakla na ovim prostorima. Vinku je pobjeda donijela i ugovor s Universal Music Hrvatska. Pojasnit će nam i što to konkretno znači za njega.
 
Pandemija korona virusa, koja je uslijedila odmah nakon završetka The Voice Hrvatska, poremetila je i njihove koncertne planove, no rad u studiju je tekao gotovo kontinuirano. Saznat ćemo što su sve snimili, te vidjeti dio novog video materijala.
 
Prvi koncerti u Hrvatskoj upravo su oni koje najavljuje Vinko sa svojim bendom Talvi Tuuli.
 
Gledajte emisiju od 21 sat na Radioteleviziji Herceg Bosne.
Kopirati
Drag cursor here to close