Nastup u Zagrebu

Plesačice Flasha predstavile Mostar u najboljem svjetlu

Plesna sezona 2018/2019. je počela izvanredno, obzirom da su i u studenom, na međunarodnom plesnom natjecanju u Splitu (Dalmatian Dance Trophy 2018) ostvarili izuzetan plasman
Lifestyle / Flash | 18. 12. 2018. u 00:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom natjecanju, održanom proteklog vikenda u Zagrebu, Plesni studio 'Flash' iz Mostara je ostvario odlične rezultate i predstavio Mostar i BiH u najboljem svjetlu.

Međunarodno natjecanje International Winter Dance Open 2018. Zagreb je trajalo dva dana (15.12. i 16.12.) i okupilo je preko 3 500 natjecatelja iz više europskih zemalja (Slovenija, Mađarska, Italija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Srbija... ).

Plesni studio 'Flash' je sudjelovao sa 45 plesačica koje su izvele četiri koreografije. Ostvareni su sljedeći plasmani:
1. mjesto Show Dance Kids, produkcija - 'Noć Vještica'
3. mjesto Show Dance Junior, grupa - 'Egipat'
1. mjesto Show Dance Junior, produkcija - 'Wonderland Party'
1. mjesto Character, Senior, grupa - 'Esmeralda'.

U narednom periodu PS 'Flash' ima zakazane performanse povodom Dana Muzičkog centra 'Pavarotti' (20.12.), gostovanje na godišnjem koncertu Mostarskih mažoretkinja (21.12.) te u Narodnom pozorištu (30.12.) na dodjeli novogodišnjih paketića za djecu Dječjeg doma Mostar i djecu iz obitelji težeg materijalnog stanja, u organizaciji U.G. 'Zajedno za naš grad'.

Plesna sezona 2018/2019. je počela izvanredno, obzirom da su i u studenom, na međunarodnom plesnom natjecanju u Splitu (Dalmatian Dance Trophy 2018) ostvarili izuzetan plasman sa šest prvih mjesta u različitim plesnim disciplinama, navedeno je iz tog studija.

Kopirati
Drag cursor here to close