Komentari, žalbe

Ovo su neke od najglupljih žalbi turista koje su nasmijale svijet

Što je još zanimljivije turisti širom svijeta imaju naviku da se žale na potpuno marginalne stvari.
Lifestyle / Flash | 30. 09. 2018. u 20:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najljepših britanskih plaža Glaze, u Cornwallu, koja je proglašena najljepšom na svijetu 2017. godine, nije baš toliko besprijekorna.

Naime, predstavnici privatnog zaljeva objavili su na Facebooku kritiku jednog posjetitelja, koji se žalio što je ozlijedio nogu na stijeni koja se nalazila na plaži.

"Nešto mora da se uradi povodom ove stijene jer je pokrivena valovima i nitko je ne vidi", napisala je jedna žena i dobila preko 100 odgovora uglavnom šaljivih i sarkastičnih. "Pijesak, stijene i valovi! Bože, pa šta se to dogodilo našim plažama?!", samo je jedan od njih, prenosi B92.

Ipak, osoblje restorana koje se nalazi u ovom zaljevu kaže da je jedan od boljih komentara koji su dobili bilo pitanje jednog posetitelja – "U koje vrijeme počinju valovi". A bilo je tu i onih poput "Kada se pojavljuju delfini" i sl.

Što je još zanimljivije turisti širom svijeta imaju naviku da se žale na potpuno marginalne stvari. Tako je jedan korisnik TripAdvisor-a ostavio samo jednu zvjezdicu na najvišu planinu u UK jer je bila 'previše visoka'.

Isti je slučaj sa Velikim kanjonom Colorada koji je 'ništa specijalno', Sidnejskom operom koja izgleda kao 'oštećeno jaje', Louvreom koji je 'predosadan'. S plažama je malo drugačije, pa su se tako neki žalili agencijama da 'pijesak ne izgleda kao na slici'.

Kopirati
Drag cursor here to close