Karte za mostarski koncert

Osvojite ulaznice za koncert EKV tribute benda

Tribute za EKV i ovog studenog stiže u Bosnu i Hercegovinu.
Lifestyle / Flash | 14. 11. 2018. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peti studeni je dan sjećanja na Milana Mladenovića, dan kada je 1994. otišao rock autor i glazbenik koji je nadahnjivao novovalne generacije ’80-ih i još je inspiracija za današnje.

Prije deset godina nastao je 'EKV Tribute projekt', koji se, upravo u ovo vrijeme, intenzivnije predstavlja diljem ex-YU regije. Veliko zanimanje publike je potaknuto i ocjenom glazbene i stručne javnosti da je riječ o tribute sastavu koji je najbolji i najvjerniji EKV originalu, između ostalog jer u njemu nastupaju neki bivši članovi EKV-a i nekoliko vrsnih glazbenika s njima u ekipi.

Tribute za EKV i ovog studenog stiže u Bosnu i Hercegovinu. Njihova ovogodišnja BiH turneja, u organizaciji sarajevske agencije Panta Rhei, počinje 14. 11. u Zenici ('Zona') i nastavlja se 15. 11. u Tuzli ('Palma'), 16. 11. u Sarajevu ('Sloga') i 17.11. u Mostaru (OKC 'Abrašević').

Bljesak.info u suradnji s organizatorom koncerta u Mostaru (Kućom muzike i zabave Panta Rhei), nagradit će sedam čitatelja sa po jednom ulaznicom za koncert EKV tribute benda. Dovoljno će biti da odgovorite na pitanje: Koje godine je rođen Milan Mladenović, osnivač EKV?

Svoje odgovore šaljite najkasnije do četvrtka 15.11. do 15 sati sa svojim imenom i prezimenom na mail [email protected], uz obaveznu naznaku (subject ili naslov maila) EKV Mostar.

Dobitnici će tijekom četvrtka popodne putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica. Sretno!

Kopirati
Drag cursor here to close