Marko i Matea Bošnjak

Obrada ''Dođi'' Dine Merlina i Senidah

Izvedbu MARKA i Matee Bošnjak u manje od 24 sata vidjelo preko 5000 osoba.
Lifestyle / Flash | 25. 01. 2021. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko je izbacio novi cover, pjesmu Dina Merlina i Senidah "Dođi", ovoga puta u suradnji sa svojom prijateljicom prezimenjakinjom Mateom Bošnjak iz Viteza.

"Ovaj cover je dokaz prijateljstva Matee i mene. Uvijek smo bili i ostali nesebična podrška jedno drugom u bilo kojoj situaciji. Bilo kojim uvjetima, usponima, padovima, glupostima i stresu kojeg život, ali i glazbena industrija nosi", napisao je Marko na svom Instagram profilu.

Pjesma je snimljena i producirana u SPIKE STUDIOS u Vitezu (BiH). Za snimanje, miksanje i master je odgovoran Matija Baškarad, a za video uradak Stjepan Rajić.

Marko nastavlja svojim pjevanjem oduševljavati svoju BiH, ali i cijelu regiju. Uskoro Marko izbacuje dugo očekivani singl autora i producenta Vlahe Arbulića, a u pripremi je i Crowdfunding kampanja za Markov prvi album koji će donijeti moderan zvuk uz prepoznatljiv Markov glazbeni senzibilitet. Prvi podržavatelji dobit će svoje primjerke albuma s Markovim potpisom, a Marko priprema i posebno izdanje albuma s imenima podržavatelja na naslovnici. Marko vjeruje da će dobiti podršku iz regije i napokon izdati svoj dugo očekivani album prvijenac, a za to koristi moderne tehnologije.

Markove obrade objavljuje na službenom YouTube kanalu. Do sada je tako obradio mega popularne zvijezde Lady Gagu i Billie Eilish, a nešto starije fanove je iznenadio obradom pjesme Miladina Šobića, jednog od najpoznatijih kantautora s ovih prostora iz Crne Gore.

Kopirati
Drag cursor here to close