Druženje i zabava

Novotravničanka osvojila utrku na štiklama u Mostaru

U revijalnom dijelu programa nastupile su članice Plesnog studija 'Mo Stars' i ŠPK 'Zrinjski', a kao modeli na modnoj reviji pojavile su se članice udruge 'Novi pogled'.
Lifestyle / Flash | 28. 04. 2018. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas mall, Planet Obuća i udruga 'Novi pogled' organizirali su prvu utrku na štiklama koja je održana na platou Mepasa. Utrka je održana pod sloganom 'Trčimo za zdravlje žena'.

Utrku je osvojila Ena Beljan iz Novog Travnika, drugoplasirana je bila Ivana Markić, dok je na trećem mjestu završila Anđela Sabljić. Štikle od 16 cm su bile najveće na ovoj utrci i nosila ih je Azra Kovačević.

"Planet Obuća već duže vrijeme organizira ovakvu manifestaciju u Zagrebu. Sama ideja o održavanju ove utrke u Mostaru stigla je od marketing službe Mepasa, a mi smo to odmah prihvatili i odazvali smo se njihovom pozivu. Ovu priliku bih iskoristio da se zahvalim svim natjecateljicama koje su smogle hrabrosti da se prijave na ovu utrku.

Bljesak.info / Modna revija članica udruge Novi pogled

Osigurali smo primamljive nagrade, i volio bih kada bi ova utrka postala tradicionalna u ovom gradu, a mi (Planet Obuća op.a.) ćemo se potruditi da ovaj događaj bude što atraktivniji i zabavniji za sudionike utrke, kao i za ostale posjetitelje", kazao je u izjavi za medije direktor Planet Obuća BiH Branko Vulen.

Planet Obuća i Mepas mall pobrinuli su se da natjecatelji, uz odličnu zabavu, uživaju i u vrijednim nagradama! Najbrža natjecateljica dobila je nagradu u vrijednosti 1000 KM, koja uključuje novčanu nagradu od 500 KM + poklon bon od 500 KM u trgovini Planet Obuća, a za drugo i treće mjesto također su osigurane vrijedne nagrade (300 KM i 100 KM uz nagrade drugih sponzora).

U revijalnom dijelu programa nastupile su članice Plesnog studija 'Mo Stars' i ŠPK 'Zrinjski', a kao modeli na modnoj reviji pojavile su se članice udruge 'Novi pogled'.

Bljesak.info / Detalj s utrke na štiklama u Mostaru

"I ovom akcijom, odnosno manifestacijom želimo animirati, potaknuti žene bez obzira na starosnu dob da vode računa o svom zdravlju. Ovom prilikom članice udruge 'Novi pogled' dali su svoj doprinos današnjoj manifestaciji na način da su nosile odjevne predmete i obuću pojedinih butika koji djeluju u Mepasu. I to je jedna od brojnih poruka, bez obzira što smo sve prošle tijekom bolesti, da smo jako snažne i jako radosne što smo danas dio ovog događaja", kazala je za medije voditeljica udruge 'Novi pogled' Maja Memić.

Bljesak.info / Detalj s utrke na štiklama u Mostaru

"U Mostaru se održala prva utrka na štiklama po uzoru na veće svjetske centre. Uz zabavni tu je bio i humanitarni karakter ove manifestacije, a članice udruge 'Novi pogled' su i ovom prilikom skrenule pažnju na značaj prevencije u otkrivanju raka dojke. Čestitamo svim natjecateljicama, a za najuspješnije osim glavnih nagrada tu su bile i simbolične nagrade od Saponije, Kandita, bowling centra, te restorana Prestige", kazala je predstavnica Mepasa.

"Moj motiv za prijavu na ovu utrku je bila primamljiva nagrada i vjerovala sam u prvo mjesto. Zaista sam brza, i evo došla sam do pobjedničkog postolja. Čestitam i drugim djevojakama, jer nije bilo nimalo lako sudjelovati u ovakvoj utrci kao što se to možda na prvi pogled čini. Izazov je bio još veći, jer nisam baš vješta na štiklama, ali mi je u ovom slučaju brzina bila vrlina", izjavila je pobjednica utrke Ena Beljan.

Kopirati
Drag cursor here to close