An-an

Novi način klađenja u Olovu: Drive in Sport Plus

"Drive in uplatna mjesta, pa i ne zvuči tako loše, zar ne? Možda uskoro napravimo i takvu opciju, jer ipak se u našem sloganu kaže kako smo drukčiji od drugih, kratko su se, kroz šalu", osvrnuli na ovu situaciju iz Sportske kladionice Sport Plus
Lifestyle / Flash | 02. 10. 2017. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju navečer, u centru Olova, na uplatnom mjestu Sportske kladionice 'Sport Plus' dogodila se neobična automobilska nesreća.

Iako na prvi pogled izgleda poprilično zastrašujuće, ipak je sve prošlo bez ijednog ozlijeđenog.

Naime, vozač je automobilom planirao parkirati na parkirno mjesto koje se nalazi ispred uplatnog mjesta ove kladionice, ali je umjesto papučicu za kočenje stisnuo papučicu za dodavanje gasa. Vozilo je doslovno proletjelo kroz staklene portale i zaustavilo se na pultu.

Sreća u nesreći je ta da je djevojka, koja je radila drugu smjenu, upravo u tom trenutku izašla preuzeti večeru koja joj je dostavljena iz obližnjeg restorana.

"Ovo joj je dar od Boga, jer da je sjedila na fotelji uplatnog mjesta, ne bi prošla neozlijeđena", komentirali su očevici.

Automobil je, prošavši kroz portal, doslovce pogurao kompletan uplatni pult kladionice, a koji ga je i zaustavio.

"Drive in uplatna mjesta, pa i ne zvuči tako loše, zar ne? Možda uskoro napravimo i takvu opciju, jer ipak se u našem sloganu kaže kako smo drukčiji od drugih, kratko su se, kroz šalu", osvrnuli na ovu situaciju iz Sportske kladionice Sport Plus.

"Naša je djelatnica pretrpjela šok, ali je sve dobro prošlo. Nema fizičkih ozljeda i dobro se osjeća, što nam je najvažnije, a materijalnu štetu ćemo čim prije sanirati.

Dodali su i kako vozač nije bio u alkoholiziranom stanju, a niti je riječ o namjerno izazvanoj šteti, već o vozačkom neiskustvu muškarca koji je upravljao vozilom.

Kopirati
Drag cursor here to close