Dvije sjene

Novi electro-pop singl benda Atmospheric

Autor, multiinstrumentalist i glavni kreativac, Lado Bartoniček potpisuje glazbu, tekst i aranžman, a u izvedbi mu se vokalno pridružuje Martina Majerle.
Lifestyle / Flash | 17. 02. 2020. u 07:20 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Riječki glazbeni projekt 'Atmospheric' nakon zadnjeg singla, odlične obrade hita grupe Xenia 'Iznenadi me', u kojem su vokalno ugostili riječku glazbenicu Mirnu Škrgatić, predstavlja nam novu pjesmu 'Dvije sjene'. Njihov već prepoznatiljivi electro-pop zvuk, koji je baza njihovog stvaranja, prisutan je i u novome singlu čije stihove, glazbu i aranžman potpisuje Lado Bartoniček, a izvodi ju zajedno s Martinom Majerle.

Pjesma je ljubavna priča, metaforički prikazana kroz dvije sjene i odlično upotpunjena aranžmanom i karaterističnim glazbenim izričajem koju nosi 'Atmospheric'.

Video: Atmospheric - Dvije sjene

Upravo zbog toga tekst i glazba čine odličnu koheziju koja spotom i vizualno dolazi do izražaja. Idejni začetnik i redatelj Lado Bartoniček stoji iza realizacije i ovog video spota, a o 'Dvije sjene' kaže kako je to 'Pjesma kojom otvaramo 2020. godinu', navedeno je iz Dallas recordsa.

Autor, multiinstrumentalist i glavni kreativac, Lado Bartoniček potpisuje glazbu, tekst i aranžman, a u izvedbi mu se vokalno pridružuje Martina Majerle. Osebujnu koreografiju u video spotu otplesala je Esta Matković.

Kopirati
Drag cursor here to close