Nina Badrić stigla u Međugorje

Pop diva jedva čeka novi susret s publikom

Hrvatska pop diva, jednako kao i publika, jedva čeka novi susret s publikom na ljetnoj pozornici Herceg Etno sela, gdje će večears nastupiti treći put.
Lifestyle / Flash | 06. 08. 2021. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Nina Badrić je sa svojim pratiteljima na instagram profilu podijelila slike iz Međugorja gdje je stigla jučer, a u pratnji prijateljice sinoć je hodočastila na Podbrdo, te posjetila Mladifest koji završava danas.

Hrvatska pop diva, jednako kao i publika, jedva čeka novi susret s publikom na ljetnoj
pozornici Herceg Etno sela, gdje će večears nastupiti treći put.

Upravo je Nina bila i prvi izvođač koji je nastupio na ovoj pozornici 2013. godine.

Kako je ranije najavila sama glazbenica, večeras na očekuje nezaboravna glazbena svečanost prepuna emocija i pozitivne energije.

Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere, a set listu priprema s posebnom pažnjom za nadolazeći koncert jer stiže u Međugorje u punom bendovskom sastavu vrhunskih glazbenika od kojih će Hrvoje Rupčić, poznati glazbenik i osnivač grupe Cubismo, prvi put nastupiti na ovoj amfiteatarskoj pozornici.

Svi koji nisu stigli u pretprodaji, ulaznice po cijeni 25 KM za tribine, mogu kupiti danas na blagajni Herceg Etno sela, info pultu Mepas Mall-a, kao i pred koncert na samom ulasku u amfiteatar.

Do 15 sati je moguće kupiti i ulaznice u sustavu kupikartu.ba gdje su, zbog stimuliranja online prodaje, po povoljnijim cijenama.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaz se otvara u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close