Posebni jelovnici

Mostarski restorani za Valentinovo popunjeni, krenule rezervacije i za Dan žena

Iz mostarskih restorana otkrivaju kako su već dobrim dijelom započele i rezervacije iz za 8. ožujak, odnosno Dan žena.
Lifestyle / Flash | 29. 01. 2018. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su dva tjedna do Valentinova, zaljubljeni parovi su rezervirali gotovo sva mjesta u mostarskim restoranima. Iz restorana su nam potvrdili kako su već odavno započele i rezervacije za Dan žena.

Bljesak.info je provjerio ponudu u nekoliko restorana, odakle su nam rekli kako će jelovnici većinom biti riblji, budući da ove godine Čista srijeda, odnosno Pepelnica, pada na Dan zaljubljenih.

Cijene se kreću u rasponu od 15 do 40 KM po osobi, a većina restorana je uz dobru gastronomsku ponudu osigurala je i glazbu uživo.

U restoranu 'Schumann' cijena menija je 15 KM u što je uračunato i piće, dok će u restoranu 'Prestige' gosti moći birati između ribljeg i mesnog menija uz sufle za cijenu od 40 KM po osobi. U ovim restoranima je ostalo još nekoliko slobodnih mjesta.

'Gastro pizza pub Gonzales' će za Dan zaljubljenih ponuditi dva masterchief menija od 30 i 40 KM, a slobodnog mjesta još ima.

Restoran pizzera 'Megi' će za Valentinovo raditi kao i svaku drugu večer, te neće biti posebnih rezervacija.

Iz mostarskih restorana otkrivaju kako su već dobrim dijelom započele i rezervacije za 8. ožujak, odnosno Dan žena.

''Restoran 'Karting' je popunjen za Valentinovo, a naglasak na meniju će biti na ribi. I za Dan žena smo već dobrim dijelom popunjeni, tako će se osim 8.3., uz glazbu uživo moći zabavljati i dan poslije, 9. ožujka'', potvrđeno je iz restorana za Bljesak.info.

'Gonzales' za Dan žena planira organizirati posebnu večer samo za dame.

''Gonzales će za Dan žena biti rezerviran samo za ljepšu polovicu, budući da je to njihov dan. U restoranu će taj dan od muškaraca biti samo osoblje'', rečeno je za Bljesak.info iz restorana.

Kopirati
Drag cursor here to close