Love - hate

Mostarski bend Brainswitch napravili kontemplativni video za pjesmu “Psithurism Astronauts”

Pjesma i spot govore o dualnosti, o mjestu koje se čini živo i sretno na svjetlu, a nepomično i sablasno u tami", kažu u bendu.
Lifestyle / Flash | 18. 09. 2020. u 07:53 Bljesak.info
Brainswitch - Psithurism Astronauts

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski post-metal kvintet Brainswitch počastio nas je s prekrasnim kontemplativnim video uratkom za jednu od pjesama s nedavno objavljenog albuma “Sun Worship Kingdom” (Geenger Records).

Radi se o kompoziciji “Psithurism Astronauts”, a osoba koja je osmislila i montirala video je gitarist grupe Goran Tiro.

Foto: PR / Mostarski bend Brainswitch

“Psithurism Astronauts” govori o “love - hate” odnosu kojeg imamo prema sredini u kojoj živimo. Postoji mnogo stvari u kojima se ovdje može uživati i koje volimo, ali isto tako, postoji jaaako mnogo negativnih stvari koje te sputavaju i vuku nazad. Pjesma može biti poziv filozofu da dođe u taj grad da filozofira, da ne očajava, već da crpi sreću u nepokretu. Pjesma i spot govore o dualnosti, o mjestu koje se čini živo i sretno na svjetlu, a nepomično i sablasno u tami", kažu u bendu.

Podsjetimo, album “Sun Worship Kingdom” konceptualni je materijal od 10 pjesama povezanih zajedničkim tematskim okvirom utopijskog proživljavanja jedne generacije u distopijskom okruženju.

Kopirati
Drag cursor here to close