Dan otvorenih vrata

Mostar: Plesači Flasha pozivaju djecu i roditelje na ples

Plesni studio 'Flash' postoji i djeluje pri Muzičkom cenrtru 'Pavarotti', pod liderstvom koreografkinje i predsjednice studija Jasmine Rebac, već 20 godina.
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2017. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susret novoj plesnoj sezoni i novoj školskoj godini, Plesni studio 'Flash' otvara vrata novim članovima. Upis je počeo s početkom školske godine, u rujnu, te traje i tijekom listopada. Tim povodom, P.S. 'Flash' organizira besplatne radionice plesa za djecu svih uzrasta.

Dan otvorenih vrata će biti održan 17.10.2017. godine s početkom u 17 sati. Raspored radionica (17.10.2017. u MC Pavarotti-ju):
- 17 - 18 sati (7-9 god),
- 18 - 18:50 sati (3-7 god),
- 18 - 19 sati (10-14 god),
- 19:30 - 20:30 sati (15-18 god).

"Svi zainteresirani, kako roditelji tako i djeca/omladina, mogu nas posjetiti i informirati se o Plesnom studiju 'Flash', ali i zaplesati na besplatnim satima plesa", navode iz tog studija.

Ukratko o Flash-u!

Plesni studio 'Flash' postoji i djeluje pri Muzičkom cenrtru 'Pavarotti', pod liderstvom koreografkinje i predsjednice studija Jasmine Rebac, već 20 godina, te njeguje moderne i suvremene plesove. Članovi su podijeljeni u grupe prema starosnoj dobi, a plesni program je prilagođen uzrastu.

Za djecu predškolskog uzrasta nudimo manekensko-plesnu radionicu, a za starije imamo sate jazz-a, suvremenog plesa, show dance-a, i street dance show-a.

Kako možete postati njihov član?

Da biste postali članom Plesnog studija 'Flash' trebate imati dobru volju i želju za plesom, nije potrebno plesno iskustvo jer treneri će Vam pomoći da savladate sve poteškoće. Pozivaju svu djecu i omladinu, uzrasta od 3 do 18 godina, da se odazovu i posjete njihove prostorije i iskoriste ovu idealnu priliku da se upoznaju sa radom ovog studija.

Svim članovima će sigurno osigurati dobru zabavu, druženja, nova plesna iskustva, natjecanja i pregršt novih iskustava koje će učiniti njihovo djetinjstvo bogatim i vrijednim sjećanja.

Apel roditeljima

Roditeljima žele poručiti da razmisle o zdravlju i socijalizaciji svoje djece i svakako im preporučuju da aktiviraju svoje dijete i da ga podrže u novim pohodima. Fizička aktivnost utječe pozitivno na pravilan rast i razvoj djeteta. Kroz glazbu i izabrane plesne pokrete djeca razvijaju čulo sluha i koordinaciju pri kretanju, razvijaju najvažnije motoričke sposobnosti poput brzine, snage, fleksibilnosti i ravnoteže.

Članovi 'Flasha' stoje Vam na raspolaganju svakog utorka i četvrtka u vremenu od 16 do 21 sat, te nedjeljom od 9 do 13 sati. Također, sve informacije je moguće dobiti putem poruka i upita na Facebook stranici studija PS Flash Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close