Nakon 27 godina

Mostar: Okupila se stara raja

Uoči večere održan je i prigodni govor, gdje su i Miljenko i Đulsa pozdravili sve koji su došli, a održana je i minuta šutnje u spomen na preminule kolege i kolegice.
Lifestyle / Flash | 01. 10. 2019. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na inicijativu Miljenka Džidića (Cibosa) i Đulse Džubur, okupili su se bivši djelatnici nekadašnje Kirurgije.

Nakon 27 godina opet zajedno se okupili djelatnici - prijatelji iz stare Kirurgije stare, a došlo je 30 osoba. Nakon emotivnog okupljanja, i pogleda na svoju radnu zgradu, upriličena je svečana večera u restoranu 'Karting' Mostar.

Stara raja je uživala u razgovoru, evociranju uspomena, dogodovštinama sa posla. Nakon svega, javila se želja za ponovno okupljanje, te da bude prisutan veći broj nekadašnjih djelatnika Kirurgije koji ovoga puta nisu bili u mogućnosti da dođu ili jednostavno organizatori nisu uspjeli doći do kontakta svih nekadašnjih radnih kolega.

Foto: Bljesak.info / Okupljanje djelatnika Kirurgije

Uoči večere održan je i prigodni govor, gdje su i Miljenko i Đulsa pozdravili sve koji su došli, a održana je i minuta šutnje u spomen na preminule kolege i kolegice.

Na druženje u Mostar stigli su: iz Banja Luke došla dr. Ljilja Kandić, iz Amerike stigla Mila Šurkalović, zatim dr. Boris Bagojević sa suprugom Majdom, Milena Sudar iz Nevesinja, iz Čapljine Olgica Vego, a tu su bili i Mišo Orlović, dr. Selma Jakupović, Jasna Ključe, Nurka Hadžović, Arifa Briža, Anđa Panić, Vinka Ivanković iz Širokog, Branka Vrebac, Ana Bandić, Neda Bariši , Olgica Barbarić, Cvetana Džeba, Valerija Mikulić, Jelka Opančar, Ljilja Bošković.

Kopirati
Drag cursor here to close