Radost

Mostar: Mališani se zabavili na dječjem festivalu

U okviru programa sudjelovali su polaznici vrtića 'Radobolja', J.U. Dječjih vrtića 'Ciciban', štićenici Centra za djecu s posebnim potrebama 'Los Rosales', Centra s posebnim potrebama 'Sveta obitelj', O.Š. za djecu sa posebnim potrebama Mostar
Lifestyle / Flash | 18. 04. 2018. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom srijede na igralištu iza mostarske Gimnazije održan je šesti dječji festival u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC).

Festival je bio humanitarnog karaktera posvećen djeci i mladima sa posebnim potrebama.

Kako je istaknula PR UWC-a Adla Velagić - Ćurić, ovogodišnji festival je okupio između 300 i 350 djece i mladih koji su se zabavili uz maskote Mickey i Mini Mouse, spužva Boba, Our Kids Mede, Hello Kity, te klaune UWC-a.

U okviru programa sudjelovali su polaznici vrtića 'Radobolja', J.U. Dječjih vrtića 'Ciciban', štićenici Centra za djecu s posebnim potrebama 'Los Rosales', Centra s posebnim potrebama 'Sveta obitelj', O.Š. za djecu sa posebnim potrebama Mostar, te J.U. Dječji dom Mostar, Srednja turističko-ugostiteljska škola (posebni odjel), te korisnici radionica 'Emanuel' i 'Nazaret'.

Svojim izvedbama program su obogatili članovi Plesnog studija 'Mo Stars' i baletne skupine 'Arabesque'.

Također, na ovogodišnjem festivalu su sudjelovali učenici IV osnovne škole, VI osnovne škole, O.Š. Blagaj, O.Š. Bijelo Polje, O.Š. Vrapčići.

U suradnji sa Sportskom akademijom 'Mali most' za sudionike su ove godine organizirane i posebne sportske igre i natjecanja uz prigodne nagrade za pobjednike. Festival je ponudio vesele i zabavne likovne i umjetničke radionice, te face-painting za sve mališane i posjetitelje ovog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close