Prigodan program

Mostar: Izviđački odred Stari grad proslavio 53. rođendan

"Sumirali smo rezultate iz protekle godine, a oni su bili izvanredni, te s ponosom možemo reći da je prošla godina bila jedna od najaktivnijih".
Lifestyle / Flash | 25. 11. 2017. u 02:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prigodnim programom Odred izviđača 'Stari grad' Mostar obilježio je svoj 53. rođendan u dvorani škole 'Mujaga Komadina'. Tijekom ovih godina kroz Odred su prošle generacije djece i mladih ljudi kojima je izviđaštvo obilježilo mladost.

"Sumirali smo rezultate iz protekle godine, a oni su bili izvanredni, te s ponosom možemo reći da je prošla godina bila jedna od najaktivnijih.

Organizirali smo i bili sudionici velikog broja natjecanja, dosta toga je urađeno i u našem kampu na Boračkom jezeru. Više od 150 naših članova je boravio na Boračkom, što predstavlja jedan svojevrstan rekord.

Kroz osnovne škole organiziramo vesele olimpijade, te na taj način približavamo odred izviđača najmlađima koji u velikom broju iskazuju interes za naše aktivnosti. Kada je u pitanju članstvo u našem odredu u odnosu na prošlu godinu, bilježimo značajno povećanje članova, gotovo duplo više prijavljenih", rekao je uime Odreda izviđača 'Stari grad' Zlatko Katica.

Iz Odreda s ponosom ističu da se izviđastvo kao pokret vraća u živote mladih Mostara, te brojnost njihovog Odreda je veća iz dana u dan.

Kopirati
Drag cursor here to close