Zemzem

Mostar: 118 djece otišlo u školarce

"Dječji vrtić 'Zemzem' 11. godinu iza sebe i prati 118 školaraca, a preko 350 djece je tijekom godine prošlo kroz ovu odgojno - obrazovnu ustanovu. Nadamo se daljem povjerenju roditelja i lijepoj suradnji".
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2018. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani Univerzitetsko - sportsko - rekreativnog centra 'Midhat Hujdur Hujka' održana je 11. akademija Dejčjeg vrtića 'Zemzem', a pored velikog broja roditelja, rodbine i prijatelja svečanosti su prisustvovali mostarski muftija mr. Salem ef. Dedović i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Mostar Ramiz Jelovac.

U programu su polaznici recitirali i pjevali poznate dječje pjesme i ilahije prilagođene njihovom uzrastu. Na taj način poslali su poruke ljubavi, prijateljstva i mira.

"Dječji vrtić 'Zemzem' 11. godinu iza sebe i prati 118 školaraca, a preko 350 djece je tijekom godine prošlo kroz ovu odgojno - obrazovnu ustanovu. Nadamo se daljem povjerenju roditelja i lijepoj suradnji.

Djeca su i na ovoj svečanoj akademiji ispratili školarce kroz igru, ples i pjesmu, a ja zahvaljujem roditeljima na povjerenju i mladom kolektivu ovog vrtića koji je uložio trud, rad i vrijeme kako bi mališani koji odlaze imali lijepo sjećanje, te nam se nekad u budućnosti vrate u posjetu, kao što je to bio slučaj sa ostalom djecom koja uspješno pohađaju osnovne škole", kazala je za Bljesak.info direktorica Dječjeg vrtića 'Zemzem' Minja Sefić.

Ona je poručila da su vrata 'Zemema' širom otvorena svima zainteresiranima koji žele da se njihova djeca ugodno druže i uče uz igru i pjesmu.

Kopirati
Drag cursor here to close