Natjecanje

Mo Stars osvojio Crnu Goru

Od ponedjeljka sve plesne ekipe su na zasluženom ljetnom odmoru, te ponovni plesni susret počinje sa novom školskom godinom u rujnu.
Lifestyle / Flash | 26. 06. 2018. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio 'Mo Stars' proteklog vikenda boravio je u Baru (Crna Gora) na internacionalnom plesnom natjecanju pod nazivom 'Mediterranean Best Dance 2018', te u velikoj konkurenciji uspio pobijediti u nekoliko kategorija.

Pobjede su odnijeli u:
1. mjesto acro dance, djeca, Duo, koreografija Sisters;
1. mjesto acro dance, djeca, formacija, koreografija Aladin;
1. mjesto mjuzikl dance, juniori, formacija, koreografija Mo stars show;
1. mjesto jazz dance, odrasli, formacija, koreografija Heart cry.

Najstariji tim tijekom vikenda ostao je u gradu i imao čast i zadovoljstvo biti dio službenog otvaranja manifestacije 'Mostarsko ljeto 2018.' "Na kraju naše uspješne sezone zahvaljujemo se Centru za kulturu Mostar koji je kao i svih godina do sada bio naša najveća podrška.

Također; zahvaljujemo se plesačima, roditeljima i trenerima koji su dali svoj maksimum koji je rezultirao izuzetno dobrim rezultatima na sportskom polju, kao i uspješnu scensko - koreografsku godinu, godinu bogatu nastupima, prezentacijama, projektima", navodi se iz ovog plesnog studija.

Od ponedjeljka sve plesne ekipe su na zasluženom ljetnom odmoru, te ponovni plesni susret počinje sa novom školskom godinom u rujnu.

Kopirati
Drag cursor here to close