Imaš dobar parfem

Matan i Nuša od sada i na bočicama parfema

Ma što ti je Nina Ricci, ili recimo Coco Chanel, da ne govorimo Giorgio Armani, kontra Nuše i Matana iz Raosovih 'Prosjaka i sinova'.
Lifestyle / Flash | 15. 12. 2018. u 21:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Matan i Nuša, par koji nam je poznat iz knjige i televizijske serije "Prosjaci i sinovi" sada su dobili i parfeme koji će u nedjelju biti predstavljeni u Imotskom.

Velika ljubav, najljepša priča, najsrčanija krajina. Par svima poznat iz Raosove knjige "Prosjaci i sinovi", Nuša i Matan, dobio je novo ruho.

Inspirirani njihovom ljubavnom pričom na suvremeni način i mirisima Imotske krajine došlo je i do stvaranja prvih parfema koji predstavljaju Imotski, a i nose ova kultna imena, prenosi Dalmacija News.

Mirisi Imote, njenog ljekovitog bilja, zraka i svega što je čini posebnim utkani su u ove parfeme.

Muški miris je decentan, muževan i otmjen dok je ženski senzualan, zavodljiv i egzotičan.

Parfeme čini 28 sastojaka, a posebno dominiraju mirisine note Imotske krajine kao što su: vrba, jasen, list ljubičice, smilje, mahovina, vinova loza, ruža, đurđica i jasmin ...

"Pazite, s Mattanom i Nushom smo se samo uklopili u nazivima s trendovima današnjice, pa ostavili dva t u Matanu i Nušu imenovali u Nushu, iz prostog razloga što smatramo da će naši ljudi kojih ima diljem Europe i svijeta moći te mirise pokazati i svojim prijateljima. Tome i služi ovakvo brendiranje. No, izvorni naziv parfema su Matan i Nuša. Eto, prije šest mjeseci planula je ta ideja, koja je u meni tinjala od kada sam diplomirala. Onda sam sa svojim najbližim suradnicama, svojim kćerima Nikolinom i Anđelom, krenula u projekt. Moje dugogodišnje ispitivanje ljekovitih i mirišljivih biljaka i trava koje rastu u mom imotskom zavičaju ne može nestati. Zašto bi neke svjetske marke parfema bile bolje i ljepše od mirisa moga vriska, kadulje, majske ruže, jasena u cvatu, ljubičice iz moga Borka (nekada poznati rasadnik biljaka u Imotskom) od recimo tamo nekih francuskih ili talijanskih polja i brda. Pa, eto, i parfema Plitvice", kaže u izjavi za Slobodnu Dalmaciju Višnja Žužul, rođene Bago.

Ako vas zanima kako mirišu parfemi, možete doći u nedjelju, 16.12.2018. u dvoranu Pučkog učilišta u Imotskom s početkom u 19 sati gdje će se održati predstavljanje ovih zanimljivih parfema.

Parfemi su kreirani u suradnji s hrvatskim parfumerom Tomislavom Vrbancem.

Kopirati
Drag cursor here to close