Sve bogatija ponuda u jedinom bh. gradu na Jadranu

''Ljeto u Neumu'' donosi sadržaje za sve generacije

Proteklog vikenda publiku u Somersby Sun Baru zabavljali su Lana & Trio, dok u petak 7. i subotu 8. kolovoza gostuje odlični Nešad Selman...
Lifestyle / Flash | 03. 08. 2020. u 22:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija „Ljeto u Neumu“, koja se u sklopu kompleksa Hotela Sunce Neum održava sve do 01. listopada 2020. godine, iz tjedna u tjedan donosi sve više sadržaja za sve generacije posjetiteljima jedinog bh. grada na obali Jadranskog mora.

Od nedjelje do četvrtka od 21 sat u Somersby Sun Baru na terasi Hotela Sunce nastupaju duo Emina i Beća, dok su petkom i subotom u istom prostoru na programu nastupi popularnih klupskih bendova.

Proteklog vikenda publiku u Somersby Sun Baru zabavljali su Lana & Trio, dok u petak 7. i subotu 8. kolovoza gostuje odlični Nešad Selman.

Ponuda Neuma proteklogtjedna obogaćena je i otvaranjem poslovnice Marshall Gelato & Cakes, koji se u Sarajevu proteklih godina etablirao kao jedna od najprestižnijih prodavaonica originalnog gelata i kolača.

Ove prodavaonica „slatkih užitaka“ nalazi se u sklopu kompleksa Hotela Sunce, preko puta Ćevabdžinice Mrkva, koja je u Neum, također, došla kao jedan od sadržaja „Ljeta u Neumu“.

Podsjećanja radi, manifestacija „Ljeto u Neumu“ plod je suradnje firme SDC iz Sarajeva i Hotela Sunce Neum, a proizašla je iz inicijative „Odmori u BiH“.

Inicijativa „Odmori u BiH“ ima za cilj motivirati građane BiH, bh. dijasporu i turiste iz regije da u što većem broju odmor ili barem dio odmora ove godine provedu u BiH.

Pored uspostavljanja marketing kanala bh. turizma na adresi www.odmoriubih.ba i promotivnih aktivnosti koje imaju za cilj prezentirati bogatstvo ponude bosansko-hercegovačkih turističkih destinacija, u sklopu Inicijative se radi i na upotpunjavanju ponude određenih turističkih destinacija u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close