Svečani prijem

Lana Pudar na prijemu u sjedištu Central osiguranja d.d.

Lifestyle / Flash | 15. 07. 2021. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatna Lana Pudar, Mostarka, učenica generacija, nositelj dvije srebrene i jedne zlatne medalje s posljednjeg Europskog juniorskog prvenstva u plivanju te sudionica Olimpijskih igara 2021. godine je sportašica o čijim će se rezultatima još dugo pričati.

Od travnja 2021. godine, Lana je zaštitno lice Central osiguranja d.d., društva koje prepoznaje dobre sportske i ljudske priče, ulaže u njih i podržava ih na njihovom putu ka uspjehu.

Danas je u sjedištu Društva organiziran prijem na kojem su čestitali Lani na zlatnoj i srebrenim medaljama te još poželjeli sreću na Olimpijskim igrama.

"Ponosni smo što smo na vrijeme prepoznali i pružili podršku tako pozitivnoj ljudskoj i sportskoj priči, a koja može biti samo inspiracija mladima, ali i cjelokupnoj društvenoj zajednici. Lana je ovim fantastičnim rezultatom dokazala da uspjeh nije slučajnost. Rezultat je truda, rada i posvećenosti, a mi smo sigurni da Lanu čeka blistava sportska karijera. Lani želimo uspjeh u svim narednim natjecanjima, predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, ali i u životu općenito.", izjavio je član Uprave Društva Željko Pervan.

Foto: PR / Lana Pudar na prijemu u sjedištu Central osiguranja d.d.

"Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je sto se danas nalazim u sjedištu Central osiguranja u Sarajevu. Pred put u Tokyo na Olimpijske igre došla sam tamo gdje se osjećam kao u svojoj kući i na ovaj način želim da izrazim svoju najveću zahvalnost Central osiguranju na svemu što je do sada učinio za mene i moju karijeru. Obećavam da ću dati sve od sebe i u Tokiju", rekla je 15-godišnja Lana te dodala kako bi voljela osvojiti i neku od medalja, ali joj je prvi cilj ući u polufinale.

Nastavno na ugovor Lane kao zaštitnog lica Central osiguranja, snimljen je i promo video, koji je Lana, kao i sve drugo profesionalno odradila. 

Kopirati
Drag cursor here to close