Održan humanitarni koncert

Igralo se i pjevalo za Našu djecu

Veliki broj izvođača nastupio je na sceni Narodnog pozorišta gdje je ovaj koncert održan, uz nekoliko gostiju.
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2017. u 01:26 Bljesak.info
Kopirati

Udruga građana 'Naša djeca' organizirala je humanitarni koncert u cilju pomoći djeci i omladini s poteškoćama u razvoju i bez roditeljskog staranja.

Veliki broj izvođača nastupio je na sceni Narodnog pozorišta gdje je ovaj koncert održan, uz nekoliko gostiju.

Koncert koji nosi naziv 'Pjesmom i plesom za Našu djecu' ove godine održan je pod sloganom 'Dobro se dobrim vraća', a nastupili su članovi zbora 'Mostarske kiše', zatim članovi plesnih klubova 'Mo Stars', 'Flash', 'Zrinjski', 'Erigo', 'B-dance', 'Prodance' iz Mostara, te članice Plesnog kluba 'Let's dance' iz Nevesinja.

Osim njih, sudionici programa bile su članice baleta 'Arabesque', Mostarskih mažoretkinja, kao i Lola klauni. Kao posebni gosti na sceni su se pojavili i otpjevali pjesme Fuad Backović Deen, Adnan Jerlagić, Dalal Midhat - Talakić, te Anid Ćušić.

Svoj doprinos dali su i članovi Mostar rock school. Glavnim pokroviteljima ovog koncerta tijekom programa uručene su zahvalnice.

Sredstva od koncerta bit će usmjerena na realizaciju humanitarne misije i projektnih aktivnosti Udruženja za pomoć djeci i mladima bez roditeljskog staranja.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.