Neće moći od jedne noći!

Nema više jednodnevnih izleta na hrvatsko more!

MUP RH kaže kako je u Hrvatskoj dozvoljen boravak isključivo s barem jednim noćenjem uz dokaz o uplati turističkog aranžmana u putničkoj agenciji ili hotelu tj. vaučer.
Lifestyle / Flash | 04. 07. 2020. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jednodnevni izleti koji su prvog vikenda u srpnju godinama punili autobuse bosanskohercegovačkih građana iz Mostara do obala Jadranskog mora, ove godine su na žalost mnogih obustavljeni, piše Klix.ba dodajući kako agencije imaju dosta upita vezanih za jednodnevne izlete.

"Obratili smo se MUP-u Republike Hrvatske i dobili smo pismeni odgovor gdje nam se navodi da državljani BIH ne mogu do daljnjeg prelaziti granicu Hrvatske na jednodnevne izlete", kazali su iz mostarske agencije Autoprevoz-Bus Mostar.

Naime, MUP RH kaže kako je u Hrvatskoj dozvoljen boravak isključivo s barem jednim noćenjem uz dokaz o uplati turističkog aranžmana u putničkoj agenciji ili hotelu tj. vaučer.

"Nadamo se da će u narednom periodu od sedam dana, ako se ublaže mjere, Republika Hrvatska razmotriti ponovnu odluku o otvaranju granica za bh. državljane, kako bismo odmah mogli krenuti s jednodnevnim izletima koje smo radili dugi niz godina", kažu iz agencije.

Video: To je to ... 
Kopirati
Drag cursor here to close