Big city nightlife

VIDEO | Håland napravio nered u noćnom klubu i sukobio se sa zaštitarem

Nije poznato što je točno napravio, ali izgleda da je prekršio pravilo kluba u kojem je bio pa je morao reagirati i zaštitar.
Lifestyle / Flash | 12. 07. 2020. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je sezona u Njemačkoj završila, nogometaši su otišli na odmor, a svjetska tinejdžerska senzacija Erling Braut Håland je odlučio vrijeme provesti u rodnoj Norveškoj u kojoj je pak upao u probleme.

Mladi napadač našao se u središtu pozornosti svih svjetskih medija nakon incidenta koji je napravio u jednom noćnom klubu u Norveškoj, očito nakon nekoliko čašica previše.

Nije poznato što je točno napravio, ali izgleda da je prekršio pravilo kluba u kojem je bio pa je morao reagirati i zaštitar. Haaland očito nije prihvaćao da mora napustiti klub pa se sa zaštitarom verbalno sukobio.

Njihov sukob je umalo prerastao i u fizički, ali Haalanda su smirili prijatelji. Sve je snimio i netko od prisutnih s mobitelom pa je snimka brzo postala viralni hit.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The winter is coming ❄️ let's chop some wood #GOTfeelings #arbaiskar

Objavu dijeli Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Iako ima tek 19 godina ove je sezone u 40 utakmica zabio 44 gola i upisao 10 asistencija. Prvi dio sezone proveo je u RB Salzburgu da bi ga u siječnju kupila Borussia Dortmund za 20 milijuna eura i tako napravila odličan posao, prenosi Tportal. Haaland je u dresu Borussije nastavio gdje je stao u Salzburgu i u pola sezone zabio 13 golova u Bundesligi, samo četiri manje od vodećeg strijelca lige Jadona Sancha koji je za to imao cijelu sezonu.

Borussia je na kraju završila na drugom mjestu prvenstvene ljestvice dok je prvak postao Bayern.

Kopirati
Drag cursor here to close