Zašto suze sakrivaš

Grupa Heaven potpisala ekskluzivni ugovor sa Croatia Records i predstavila novi video spot

- Nakon duže pauze na autorskom planu, odlučili smo da napravimo nešto novo, te u suradnji s VIP Studio realizirali smo video zapis.
Lifestyle / Flash | 20. 05. 2020. u 13:50 Bljesak.info
Heaven - Zašto suze sakrivaš

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Heaven je već dugi niz godina aktivna na našoj muzičkoj sceni. Grupu čine: Vedran Tomičić – gitara i vokal, Lordan Muzaferija – bas gitara, vokal i Adnan Teskeredžić – bubnjevi.

Pjesma je rađena u pop rock maniru gdje se za muziku i tekst potpisuje Vedran Tomičić, a aranžman su radili Vedran, Lordan, Adnan i kolega sa kojim često surađujemo Sajid Rezić.

Nakon duže pauze na autorskom planu, odlučili smo da napravimo nešto novo, te u suradnji s VIP Studio realizirali smo video zapis.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da sa ponosom objavimo našu saradnju sa jednom od najuspješnih izdavačkih kuća u regiji Croatia Records, i jedva čekamo da sa Vama podijelimo i naredne singlove, spotove i album.

Zanimljivo je istaknuti da je pjesma nastala u kućnom studiju, gdje smo sami sudjelovali u realizaciji pjesme, od snimanja, editovanja i mixanja, a za mastering je bio zadužen Borjan Milošević (Longplay studio, Sarajevo)

Kopirati
Drag cursor here to close