Iznenađenje

Suradnja Vibera i Dubioze donosi​​ 16 animiranih stickera - za džaba

Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je​​ član Dubioze, Vedran Mujagić, i potpuno su personalizirani, animirani i što je najvažnije - besplatni!
Lifestyle / Flash | 26. 10. 2017. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nadolazećeg koncerta 1. prosinca u sarajevskoj Skenderiji, Dubioza kolektiv priprema još jedno iznenađenje za svoju publiku, kojoj poklanja besplatne stickere i to je početak strateškog međunarodnog partnerstva s Viberom.

Viber nije samo način komunikacije ili aplikacija za izmjenu poruka, već je postao puno više od toga. S preko 900 milijuna korisnika u svijetu, predstavlja vodeću platformu za interakciju, dopisivanje, zabavu ali i stvaranje odnosa između raznih brendova, institucija ili glazbenika sa svojim fanovima i korisnicima.

Viber i Dubioza su prepoznali priliku da ponude nešto više pa je tako nastalo partnerstvo, gdje je Dubioza prvi bend u regiji koji nudi integrirano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima.

Suradnja Vibera i Dubioze donosi 16 animiranih stickera koji su dostupni u cijelom svijetu, a kampanja osim u regiji, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj, te ostatku Europe.

Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze, Vedran Mujagić, i potpuno su personalizirani, animirani i što je najvažnije - besplatni!

''Kad smo mi bili djeca, skupljali smo i razmjenjivali klikere, a današnja omladina razmjenjuje isključivo stikere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stikere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku. Naše stikere kao i sve naše albume možete skinuti za džaba'', izjavili su članovi Dubioze povodom lansiranja Viber partnerstva i stickera.

Osim stickera i Public accounta, Dubioza će po prvi put u regiji predstaviti Viber bot putem kojeg će svi pratitelji Dubioze na Viberu moći sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti karte za koncerte u svojoj zemlji.

Tako će, na primjer, publika u BiH dobiti priliku preko Vibera osvojiti karte za veliki sarajevski koncert 1. prosinca u Skenderiji. Zanimljivo je također da će pratitelji Dubiozinog accounta na Viberu imati priliku putem Public Chata biti u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

Stvaranjem partnerstva s Viberom na nivou svijeta Dubioza još jednom potvrđuje svoju originalnost u načinu komunikacije sa svojim pratiteljima, koji će, vjerujemo, biti oduševljeni što od sada mogu sa svojim prijateljima komunicirati i putem Dubioza stickera.

Za sve ljubitelje Dubioze u Zagrebu, još jednom napominjemo da je koncert najavljen u Domu sportova za 17. studenog prebačen u Arenu Zagreb, nakon što su sve karte rasprodane 25 dana prije zakazanog datuma.

A svim zainteresiranim za koncert u sarajevskoj Skenderiji, za 1. prosinca, članovi benda poručuju da požure i da svoje karte mogu nabaviti putem sustava kupikartu.ba, zatim na blagajni BKC-a i na platou Skenderije.

Leading to chat bot

Facebook link: http://spl.viber.com/redirect/dubioza/fb/
Instagram link : http://spl.viber.com/redirect/dubioza/ig/
Web link: http://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/
Youtube link: http://spl.viber.com/redirect/dubioza/yt/

Leading to sticker pack

Facebook link: http://spl.viber.com/stickers/dubioza/fb/
Instagram link: http://spl.viber.com/stickers/dubioza/ig/
Web link: http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/
Youtube link: http://spl.viber.com/stickers/dubioza/yt/

Kopirati
Drag cursor here to close