Novi val

Doniraj, malo nas poguraj

Novi val ima novu stranicu i svoj sustav direktnog doniranja.
Lifestyle / Flash | 09. 10. 2019. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omladinski klub Novi val je pustio u rad novu web stranicu (www.novival.info) s ciljem pokretanja kampanje za prikupljanje sredstava za projekte koje trenutno implementira.

Nova web stranica je tako koncipirana da omogućava po prvi put da građani  Bosne i Hercegovine ali i njihovi članovi širom svijeta mogu izvršiti donaciju putem kreditnih kartica direktno preko njihove web platforme.

S obzirom da Bosna i Hercegovina spada u države trećeg svijeta i da platni promet kao i donacije su većinom ovisile od Paypal usluga ili sličnih platformi, u Novom valu su odlučili da  sa kompanijom Moore i Symbiosis Agency iz Sarajeva kao i vlastitim resursima naprave mogućnost direktnog doniranja.

Omladinski klub Novi val je skoro pet godina pokušavao na razne načine integrirati sustav donacija za svoju organizaciju, gdje su nailazili na veliki broj prepreka ali su na kraju uspijeli.

''Kampanja pod  nazivom ''Doniraj malo nas poguraj'' je proizašla iz ideje naših članova i donatora koji se nalaze širom svijeta. Ovu priliku također želimo da iskoristimo da se zahvalimo za sve individualne donatore koji su sve ove godine podržavali projekte reintrodukcije Bjeloglavih Supova, zaštite Hercegovačkog magarca, razvoj Eko centra Blagaj, razvoj sportskog penjanja kao i mnoge druge projekte i aktivnosti'', rekao je Adnan Đuliman predsjednik OK Novi val iz Blagaja.

Pozvali su sve građane Bosne i Hercegovine kao i naše članove širom planete zemlje da se priključe ovoj kampanji ''Doniraj malo nas poguraj'' s ciljem nastavka svojih aktivnosti kao i pokretanja novih projekata.

Izvadi karticu !, Doniraj i malo nas poguraj....

Više informacija na linku DONIRAJ

Kopirati
Drag cursor here to close