Prva emisija reality showa

'Big Brother' gledalo 620 tisuća gledatelja, prvi dan već ostali bez jednog natjecatelja

Uz prvu live emisiju bilo je prema prvim neslužbenim rezultatima 620 tisuća gledatelja.
Lifestyle / Flash | 29. 01. 2018. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL.hr / Prva epizoda Big Brothera 2018.

Povratak Big Brothera na male ekrane, sudeći po reakcijama gledatelja, bio je dugoočekivan trenutak. Big Brother se tako još jednom pokazao kao televizijski format kojeg gledatelji obožavaju gledati, piše RTL.

Naime, u subotu navečer uz prvu live emisiju bilo je prema prvim neslužbenim rezultatima 620 tisuća gledatelja. Tako je Big Brother ostvario gledanost u ukupnoj populaciji od 15,12% (AMR) odnosno 33,63% u udjelu gledanosti.

I nakon emisije uživo gledatelji su ostali uz glavni kanal RTL-a i prvo izravno uključenje u kuću. Što se zbiva u luksuznoj kući u kojoj boravi 14 kandidata te u obiteljskoj kući u kojoj je četvero skrivenih stanara gledalo je 530 tisuća ljudi čime je ostvarena gledanost u ukupnoj populaciji od 12,95% što je činilo 36,95% u udjelu gledanosti, piše RTL.

''Natjecatelj Aleksandar Neradin potpisao je ugovor s RTL-om, po kojem svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018'', navode.

Kopirati
Drag cursor here to close