MC Pavarotti

Banjalučani pobjednici gitarijade u Mostaru

Na ovogodišnjoj gitarijadi ukupno je nastupilo 13 bendova, od kojih 10 u natjecateljskom dijelu programa, a tri u revijalnom dijelu.
Lifestyle / Flash | 12. 08. 2018. u 15:57 Bljesak.info
Kopirati

U Mostaru je završilo četvrto izdanje gitarijade 'Na putu za jug', a u organizaciji Muzičkog centra 'Pavarotti'. Pobjednici ovogodišnje gitarijade su članovi benda 'Multicultus' iz Banja Luke.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručni žiri je za najboljeg gitaristu proglasio Strahinju Nirića (Multicultus), za najboljeg bubnjara Bojana Katalinu (Tibor & baš čelik), za najboljeg bas gitaristu Milorada Nježića (Kob), te za najbolji vokal nagrada je otišla Milošu Maričiću (Multicultus).

Na ovogodišnjoj gitarijadi ukupno je nastupilo 13 bendova, od kojih 10 u natjecateljskom dijelu programa, a tri u revijalnom dijelu.

U natjecateljskom dijelu nastupili su 'Cornix' (Banja Luka), 'Kob' (Kostajnica), 'Infuzija' (Bratunac), 'G.R.I.M.M.' (Bijeljina), 'Mustang' (Mostar), 'Multicultus' (Banja Luka), 'Tibor & baš čelik' (Banja Luka), 'Subversion' (Banja Luka), 'Urban instict' (Tuzla) i '7. nebo' (Trebinje).

Revijalni dio programa obogatili su svojim nastupom 'Justin's Johnson' (Hr), 'Crossroad blues band' (Mk) i Emir & frozen camels (BiH) koji su zatvorili ovogodišnju gitarijadu.

Pobjednici gitarijade su nagrađeni trodnevnim snimanjem u studiju 'A' Pavarotti centra, najbolji gitarista je dobio gitaru, dok su i ostali koji su bili najbolji dobili simbolične nagrade.

Kopirati