MC Pavarotti

Banjalučani pobjednici gitarijade u Mostaru

Na ovogodišnjoj gitarijadi ukupno je nastupilo 13 bendova, od kojih 10 u natjecateljskom dijelu programa, a tri u revijalnom dijelu.
Lifestyle / Flash | 12. 08. 2018. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je završilo četvrto izdanje gitarijade 'Na putu za jug', a u organizaciji Muzičkog centra 'Pavarotti'. Pobjednici ovogodišnje gitarijade su članovi benda 'Multicultus' iz Banja Luke.

Stručni žiri je za najboljeg gitaristu proglasio Strahinju Nirića (Multicultus), za najboljeg bubnjara Bojana Katalinu (Tibor & baš čelik), za najboljeg bas gitaristu Milorada Nježića (Kob), te za najbolji vokal nagrada je otišla Milošu Maričiću (Multicultus).

Na ovogodišnjoj gitarijadi ukupno je nastupilo 13 bendova, od kojih 10 u natjecateljskom dijelu programa, a tri u revijalnom dijelu.

U natjecateljskom dijelu nastupili su 'Cornix' (Banja Luka), 'Kob' (Kostajnica), 'Infuzija' (Bratunac), 'G.R.I.M.M.' (Bijeljina), 'Mustang' (Mostar), 'Multicultus' (Banja Luka), 'Tibor & baš čelik' (Banja Luka), 'Subversion' (Banja Luka), 'Urban instict' (Tuzla) i '7. nebo' (Trebinje).

Revijalni dio programa obogatili su svojim nastupom 'Justin's Johnson' (Hr), 'Crossroad blues band' (Mk) i Emir & frozen camels (BiH) koji su zatvorili ovogodišnju gitarijadu.

Pobjednici gitarijade su nagrađeni trodnevnim snimanjem u studiju 'A' Pavarotti centra, najbolji gitarista je dobio gitaru, dok su i ostali koji su bili najbolji dobili simbolične nagrade.

Kopirati
Drag cursor here to close