Kralj šore i viceva

Umro Chuck Norris, ali danas mu je već bolje

*Chuk Norris je dobio iphone sa cijelom jabukom
Lifestyle / Flash | 10. 03. 2021. u 11:12 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Chuck Norris danas slavi 81. rođendan. Rođen kao Carlos Ray Norris, nadimak je dobio dok je kao 18-godišnjak služio u zrakoplovnim snagama.

Dok je bio stacioniran u zračnoj bazi Osan u Južnoj Koreji, počeo je učiti borilačke vještine.

Norris je bio prvi zapadnjak koji je u taekwondou zaradio crni pojas 8. stupnja. 1972. godine pojavio se u filmu o borilačkim vještinama The Way of the Dragon, gdje su on i Bruce Lee imali legendarnu scenu borbe u rimskom Koloseumu.

Norris je glumio i u hit seriji Walker, teksaški rendžer, hit seriji iz 1990-ih koja je trajala osam sezona.

Vicevi o Chuck Norrisu obično su apsurdne preuveličane tvrdnje o Norrisovoj žilavosti, snazi, stavu, sofisticiranosti i muževnosti. S godinama su postali internetski fenomen.

"Chuck Norris ima kaskadera samo za scene kada treba plakati", "Chuck Norris je pojeo tajnu večeru", "Chuck Norris je jedini čovjek koji je uspio uvjeriti svoju babu kako nije gladan", "Chuck Norris redovito daruje krv, ali ne svoju", samo su neki od viceva inspirirani likom i djelom Chuck Norrisa.

Sam Norris izjavio je da je njegova osobna omiljena šala ta da su ljudi (među monumentalne 18-metarske skulpture glava bivših predsjednika SAD-a) željeli dodati Chucka Norrisa, ali da granit nije bio dovoljno čvrst za njegovu bradu.

Chuck Norris

*Juri Chuck Norris dva lopova i odjednom jedan lopov ode u jednu ulicu, a drugi lopov u drugu ulicu, a Chuck Norris za njima.

*Chuck Norris je jednom došao dvaput

*Chuck Norris i Supermen su obarali ruke, 'ko izgubi nosi gace preko pantalona cijeli zivot

Kopirati
Drag cursor here to close