74-godišnji zaručnik i 21-godišnja mlada u strahu

Otac mlade zaprijetio likvidacijom neobičnog para!

Djevojku je cijela situacija zabrinula pa se pobrinula da zaštiti sebe i svog odabranika od pobješnjelog oca.
Lifestyle / Flash | 21. 03. 2019. u 13:00 Bljesak.info / Index.hr
Kopirati

Par iz Pilatovića, 21-godišnja Milijana Bogdanović i 74-godišnji Milojko Božić, ovih dana ne prestaju privlačiti pažnju srpskih medija, što je toliko razljutilo njezina oca Zorana koji je sada dobio zabranu prilaska svojoj kćeri i njenom 53 godine starijem zaručniku, piše Kurir.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako su najavili da su pozvani na sudjelovanje u srpskom trash reality showu "Parovi" te da planiraju stati pred oltar 7. rujna ove godine, Milijanin otac ljut je na svoju kćer, iako ranije nije imao ništa protiv njihove veze, sve dok se nisu počeli pojavljivati u medijima i "sramotiti obitelj".

"Navodno joj je rekao: 'Ubit ću vas oboje, i tebe i Milojka' pa ga je ona prijavila policiji, ali je tražila da ga ne uhite, već samo upozore", ispričala je Milijanina baka Dana Bogdanović, kojoj se 21-godišnjakinja obratila za pomoć.

Djevojku je cijela situacija zabrinula pa se pobrinula da zaštiti sebe i svog odabranika od pobješnjelog oca.

"Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je kazna", istaknula je Milijana kojoj otac ne smije prići 30 dana.

Zabrinuta baka otkrila je kako Milijana cijelu obitelj dovodi u vrlo nezgodnu situaciju zbog svoje ljubavi.

"Ne prestajem misliti o njoj, nije trebala to napraviti. Milojko je dobar čovjek i voli je, ali je sve to ružno, može joj biti djed. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smijem joj ništa prigovoriti jer je rekla: 'Tata, mama, bako, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti.' Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva", požalila se Dana.

Njena majka Slađana Bogdanović također je slomljena jer su Milijana i Milojko postali glavna tema u medijima, ali i problem u njihovu domu. "Sve mi se više smučilo zbog te priče. Muž je rekao da će se zbog svega javno odreći kćeri!" ispričala je Slađana.

No nisu samo roditelji i baka ti koji pate. Baka Dana priznala je kako i njena druga unuka, Milijanina sestra, tri dana plače i ne izlazi iz kuće jer ju svi zadirkuju zbog sestre i cijele situacije koju je prouzrokovala pojavljivanjem u medijima.

Kopirati