Savjet

5 načina kako stvoriti mjesto za dodatnu pohranu u domu

Od jednostavnih do ugradbenih rješenja.
Lifestyle / Flash | 20. 08. 2021. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najčešćih nedostataka u stanovima jest onaj što rijetko koji stan ima dovoljno skladišnog prostora, naročito ako se radi o kućanstvu s nekoliko ljudi. Kako osmisliti novi prostor za pohranu, saznajte od portala InDizajn.

FOTO: ANDY MACPHERSON / U su dobar izbormetnute police  u kuhinji

Umetnute police  u kuhinji

Polica smještena u kuhinjskom otoku ili nekom drugom kuhinjskom elementu može biti vrlo zgodno mjesto za pohranu predmeta kao što su zdjele, čaše ili zalihe hrane koja se ne mora čuvati u frižideru.

FOTO: PRUE RUSCOE / Police iznad kreveta postavljene od poda do stropa

Police iznad kreveta

Police iznad kreveta postavljene od poda do stropa osim što će stvoriti dovoljno mjesta za skladištenje omogućit će vam i da neke od dekoracija  ili stvari koje su vizualno atraktivne izložite. Na ovaj način osim što se dobili prostor za skladištenje dobili ste i prostor za stavljanje dekoracija.

FOTO: MAREE HOMER / U nedostatku prostora police u uvijek prvi izbor

Police na praznim zidovima u dnevnom boravku

U nedostatku prostora police u uvijek prvi izbor. Idealne su one koje idu cijelom visinom, no ako nemate tu mogućnost, zbog primjerice kauča, televizije, radijatora i slično  uvijek se možete odlučiti na samo nekoliko polica. One pružaju dovoljno prostora za odlaganje knjiga, suvenira, cvijeća i ostalih sitnica.

FOTO: ARMELLE HABIB / Za dodatni prostor u dnu kreveta možete dodati klupicu

Klupica u spavaćoj sobi

Za dodatni prostor u dnu kreveta možete dodati klupicu. Na ili u nju možete staviti kutije i spremnike, ali može poslužiti  i za knjige, časopise ili predmete koji vam inače u sobi stvaraju nered.

FOTO: KARA ROSENLUND / Kutije ili spremnici  uvijek su dobar izbor.

Kutije ili spremnici

Kutije ili spremnici  uvijek su dobar izbor. S obzirom na veliki izbor boja, uzoraka i oblika koje se mogu nabaviti, sigurni smo da svatko može pronaći one koje će se uklopiti i u uređenje bez obzira na stil koji vlada interijerom. 

Kopirati
Drag cursor here to close