Ma kako je dobro upakirana

4 horoskopska znaka koja će namirisati laž

Kod ova 4 horoskopska znaka ti najmanja stvar neće proći – odmah će te pročitati!
Lifestyle / Flash | 04. 06. 2019. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grandiozne laži, pune neuvjerljivih detalja nije teško raskrinkati, ali ovim znakovima neće promaknuti ni sitne, tzv. "bijele" laži kojima se svi koristimo: nije bilo busa pa kasnim na posao (zapravo sam krenula prekasno od kuće), ne mogu večeras van, boli me glava (neda mi se), baš je slatka vaša djevojčica (kakvo razmaženo derište)...

Kod ova 4 horoskopska znaka ti najmanja stvar neće proći – odmah će te pročitati!

Učestalo žmirkanje, nema direktnog kontakta očima te nervozna gestikulacija neki su od znakova koji upućuju na laganje, kažu stručnjaci za govor tijela. Ova četiri horoskopska znaka imaju šesto čulo i možda i nesvjesno čitaju takve znakove pa vrlo lako mogu razotkriti muljatore, varalice i lažove!

1. Djevica: hodajući detektor laži

Puno sreće svima koji žele nešto slagati Djevici! One su pravi detektor laži i prepoznat će u trenu i najmanju laž. Djevicama je čak zabavno analizirati ponašanje drugih – jer ih i više nego uspješno čitaju. Ništa im ne može promaknuti, pa kad im netko laže, Djevice to otkriju iste sekunde, piše Miss7.

2. Blizanci: stvar je u velikim brojevima

Blizanci su komunikativni i imaju puno društvenih kontakata. Možda im upravo to, što poznaju mnogo različitih ljudi, s kojima su bili u različitim odnosima pomaže im da već iz iskustva znaju kad je netko neiskren. Uglavnom, s lakoćom primijete kad im netko laže. A kad osjete da netko ne govori istinu, imaju prava pitanja pomoću kojih će to i dokazati.

3. Škorpion: neće oprostiti laž

Bolje ti je da ne lažeš Škorpionu. Treba im vrlo malo vremena da otkriju kad im netko laže. Škorpion je po prirodi oprezan i znatiželjan. Kad Škorpion čuje neku lažnu ispriku ili neuvjerljivu priču, uložit će koliko je god potrebno truda i energije za otkrivanje istine. Ali, oprez: Škorpioni su zlopamtila i neće tako brzo zaboraviti laž. Hm, budimo iskreni, možda će se i osvetiti.

4. Vodenjak: preinteligentni da progutaju priču

Osobe rođene u znaku Vodenjaka su vrlo oprezne i inteligentne. Prepametne su da progutaju lažnu priču tako da će brzo primijetiti i razotkriti lažljivce. Kad im sugovornik na pitanje odgovori pitanjem, počne držati tjelesnu distancu ili se počne čudno ponašati, odjednom se pojačaju čula koja smo opisali kod Škorpiona. Međutim, Vodenjak neće nekome uzeti laž za veliko zlo – oprostit će lakše od drugih horoskopskih znakova.


Kopirati
Drag cursor here to close