Do 13 stupnjeva

2. siječanj će biti oblačan s kišom

Nešto manje oblačnosti uglavnom u sjeveroistočnim područjima. Tijekom dana, kiša se očekuje u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni.
Lifestyle / Flash | 01. 01. 2021. u 15:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u jugozapadnim područjima. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je u sjeveroistočnim dijelovima. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -6 stepeni, Ivan-sedlo 3, Livno 5, Sarajevo 6, Bugojno 7, Grude 8, Mostar i Zenica 9, Bihać 10, Sanski Most i Tuzla 11, Gradačac 12, Neum 13 stupnjeva.

Sutra u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti uglavnom u sjeveroistočnim područjima. Tijekom dana, kiša se očekuje u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni. Tijekom noći na nedjelju širom zemlje će biti padalina.

Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Povremeno jaki udari juga su mogući na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne.

Jutarnja temperatura zraka između -2 i 4, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tijekom noći se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 7 stupnjeva, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kopirati
Drag cursor here to close